搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

金主吊趙博大快人心

高級會員

金主吊趙博大快人心.

論壇元老

點大快人心呀?

金牌會員

唔飲得咪飲啦,不知所謂

1萬

論壇元老

金主就係柒左 , 如果係趙博下流地騙女 , 你就要先找苦主問清楚及申明 ,
人地夠可以話你用金主身份去調戲尐女 ,
再講你話"你尐女" , 係咪你認為係"你尐女"就唔可以溝呀 !
咁樣同黃洋達的"尻做論"有什麼分別 , 黃洋達唔認同的就係"尻做" .

P.S. 我認為結了婚 再去溝女都沒有問題 , 只要你對自己婚姻合約付責任.

金主做節目時飲少尐酒啦 .......   
22II4AoA]

金牌會員

wccw 發表於 2014-11-25 10:45
金主就係柒左 , 如果係趙博下流地騙女 , 你就要先找苦主問清楚及申明 ,
人地夠可以話你用金主身份去調戲尐 ...

有時你地不清楚就講少兩句
溝女是無問題, 但同一時間太多對象
人家對你觀感就一定差, 而且大家在相同地方工作會碰頭
而且某女主持應該有男友, 他男友還在謎米工作
好尷尬大佬,   不是偏幫那一方,  大家檢一點 好不好...

1萬

禁止訪問

網上遊魂小學雞, 亂講一通.
唔識哲學講哲學; 唔識政治講政治;
唔識科學講科學; 唔識經濟講經濟,
網上可以亂打飛機, 幾好! 我在說自己, 不要對號入座!

論壇元老

係唔知內情又點,雖然平時都有D睇唔順眼趙博把口串貢貢咁,但私事私了,歌幾個咩野金主D表現咁下三流,根本就鼠輩所為,扔盡男人既假,講真,如果趙博係有些少背景既話,哥幾條友實龜埋一邊,重邊夠膽出尼扮形丫。好在平時無浪費時間係佢地D節目度,以後實唱鳩衰佢地

論壇元老

我哋當然可以講少兩句,但無端端要我檢點D好似有D本末倒置咗 (我响趙博另一個POST有留言)......
相信冇人想令該女主持難堪,不過如果唔想人提果幾個男主持係咪唔應該三番四次响節目攞出嚟講?節目一開始係咪應該話呢件事已經令幾位當時人尷尬,討論應該到此為止咁呢?我哋當然唔知內情,所有嘢都係D主持講嘅,節目入面D主持首先都好唔尊重D女仔同趙博,咁係咪只許果幾條友發難,就唔俾網友討論?師兄如果知道內情或係謎網工作嘅係咪首先應該好似你啱啱咁,義正詞嚴咁面斥D主持冇保護個女仔呢?

金牌會員

wenedith 發表於 2014-11-25 18:37
我哋當然可以講少兩句,但無端端要我檢點D好似有D本末倒置咗 (我响趙博另一個POST有留言)......
相信冇人想 ...

我叫當事人雙方檢點, 不是叫其他人

一方面 暴力言論是不對, 那位金主不應講 見一鍋一X 一鍋,
趙博 平時言詞小心 一點 已經可以避免 好多誤會

溝女當然無問題,  但要在工作地點 溝女就要 三思
搞到大家面左左 ,  為咩??

論壇元老

Saining1984 發表於 2014-11-25 18:49
我叫當事人雙方檢點, 不是叫其他人

一方面 暴力言論是不對, 那位金主不應講 見一鍋一X 一鍋,

哦,咁係我誤會咗,我向你道歉先!