搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: aupy19

金主吊趙博大快人心

論壇元老

tonsir 發表於 2014-11-26 00:18
尊重?幾條粉腸都係大滾友你同佢地講尊重女性?呢條金主有邊次做節目唔係飲到啤啤夫架?有個節目比你吹水 ...

尊重? 係波士鱷魚眼中 "佢 d 女" 應該全部臭四,

一個就貪錢貪到上腦, 一個就貪 d 仔賓周長, 佢親口講.

你睇佢有幾尊重同愛護 "自己 d 女"...

鱷魚又打得, 對自己 d 女又有霸氣, 直頭我偶像呀.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life.

論壇元老

想谷收視惡魚鼠背行為,仲擺d女上抬,話d女貪錢貪九長

金牌會員

frederickw 發表於 2014-11-26 21:30
尊重? 係波士鱷魚眼中 "佢 d 女" 應該全部臭四,

一個就貪錢貪到上腦, 一個就貪 d 仔賓周長, 佢親口講.

Touche!
That a-hole is nothing but a  好彩搵到D嘅小混混,
表面以為自己好很勁,內心其實好自卑,otherwise
有料嘅喺唔會特登攞 D 錢同時間喺度自瀆 (show off)
根本睇佢唔起

2萬

論壇元老

d女家陣走出黎哭訴被輕薄?鱷魚咁緊張把撚牙?

D女冚辦爛都係佢私家架?不撚知所謂!

就算D女係鱷魚親生的;都成哂年啦!

駛唔駛幫每條女戴貞操帶呀?不撚知所謂!

衰撚過市井流民!
1) Make peace with your past so it won’t screw up the present.
2) What others think of you is none of your business.
3) Time heals almost everything, give it time.
4) Don’t compare your life to others and don’t judge them. You have no idea what their journey is all about.
5) Stop thinking too much, it’s alright not to know the answers. They will come to you when you least expect it.
6) No one is in charge of your happiness, except you.
7) Smile. You don’t own all the problems in the world.

中級會員

係度食就5好係度屙就真係沒錯...咁樣攪死左自己個名有咩好....

而且好多時,一班人圍埋又要威,傾傾下計就變成左面子之戰.....,有咩唔岩聽/小誤會都發大黎嘈,要口舌上攞威要嬴....咪會攪成咁囉.......

論壇元老

鱷魚都係想吹谷下低俗嘅收市,不過吹還吹,咪學埋碌撚D口號,見人一鑊打一鑊你做到咩?
重判黃洋達

註冊會員

禁好打.去打九 689 條冚家鏟..... 佢自己請D女嘉賓上來,咪又係人形九公. 對人嚴謹,對自己寛鬆就係你這種能樣...

金牌會員

花生,是脆的好;
葡萄,是酸的多;
酒精,飲多就顛;
低俗,異士奇人。

所以,金主,少喝為佳,何必要佳人失望。
東哥,請專重女性。巴拉沙不一定要八寸以上;
觀小姐也不一定要金山銀山。
如果佢地認同你的説法,咁我只好說我是花生友,我多事。
不只是厚多士,是炸

金牌會員

補充:
不只是厚多士,是炸蝦厚多士

1萬

論壇元老

20140406積分4458距離下一級需9995542

wccw 發表於 2014-11-25 10:45
金主就係柒左 , 如果係趙博下流地騙女 , 你就要先找苦主問清楚及申明 ,
人地夠可以話你用金主身份去調戲尐 ...

『金主做節目時飲少尐酒啦 .......』
不過收視多咗我,
走入去睇下乜Quli。