搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

ccbenny

我屌你隻種狗閪ccbenny個老母
你隻雜種狗閪ccbenny謎米過街老鼠
以為搞完屎就無事呀
有排你隻冚家剷受
我日日都屌爆你老母
屌到你隻雜種狗閪ccbenny中風為止

我屌你隻雜種狗閪ccbenny個老母.長屌長有.日日都屌
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪ccbenny
係網友都屌柒你隻低B打靶

你隻雜種個老母日日俾黑鬼上門屌
你隻雜種ccbenny邊個係老豆
連你亞媽都唔知係邊隻黑鬼生你隻咁柒低B嘅野種出黎
响呢度就俾網友屌到你隻雜種狗閪ccbenny仆街

西南二伯苦

論壇元老

NPT

乜撚嘢叫做 復奄節? 你條仆街冚家剷低 B 柒頭打靶撚屎蟲 Gilbert Ma NPT 成撚日用埋 D 屎蟲語言嚟挑釁網友嘍屌 , 抵你條仆街冚家剷低 B 柒頭打靶撚屎蟲 Gilbert Ma NPT 日日俾網友屌老母

你條賤精食屎無柒用垃圾屎蟲 Gilbert Ma NPT 只係識得重複抄人地嘅嘢嚟挑釁網友 , 同你條仆街冚家剷打靶賤精撚屌柒頭屎蟲  Gilbert Ma NPT 筆戰都係嘥氣

嗱 ! 凸  仆街冚家剷打靶賤精撚屌柒頭屎蟲  Gilbert Ma NPT 凸 嗱!

你條賤精食屎無柒用垃圾屎蟲 Gilbert Ma NPT 只係識得重複抄人地嘅嘢嚟挑釁網友 , 同你條仆街冚家剷打靶賤精撚屌柒頭屎蟲  Gilbert Ma NPT 筆戰都係嘥氣

食屎啦 ! 賤精垃圾打靶撚雜種無賓周撚屌屎蟲  Gilbert Ma NPT

嗱 ! 凸  仆街冚家剷打低 B 撚屌柒頭屎蟲  Gilbert Ma NPT 凸 嗱!
西南二伯苦

2萬

禁止訪問

2萬

禁止訪問

論壇元老

乞撚衣

wongcmm所講唯一錯既係,囡囡唔係借錢俾你 [其實王禁禁冇講錯]
而係畀錢你,等你正正經經搵份工做,唔好遊手好閒
你夠膽話wongcmm所講既唔係事實?

佢應該覺得你莫財所以入兩千蚊比你
老老實實有d人識左十年一千都未必肯比

我莫財?
我已7年唔駛做野.食緊自己嘅老本中
生活無憂.所以有咁多時間在這站貼野
仲去做義工喎

馬寶道有個乞兒,已17年唔駛做野.食緊自己嘅老本中,生活無憂所以有咁多時間在街邊執野,我唔會話佢莫財 ..

要唔要啤啤佢...我股票賺左..過十皮俾你
西南二伯苦

論壇元老

屌你老母爛臭閪冚家剷ccbenny
都話左你隻狗閪字都唔識多一隻啦
你又再表演.詞不達意.鳩唔搭柒黎鳩up
成隻小丑咁來引網友發笑

西南二伯苦

2萬

禁止訪問

論壇元老

我屌你隻雜種狗閪ccbenny個老母.長屌長有.日日都屌
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪ccbenny
係網友都屌柒你隻低B打靶

你隻雜種個老母在美加日日俾黑鬼上門屌
响呢度就俾網友屌到你隻雜種狗閪ccbenny仆街

夾雜太多助語詞反令語意不清.試代改如下:一

深愛你隻雜種狗閪ccbenny個娘親.摯愛長存,日日都愛
冚家富貴雜種擦鞋主角狗閪ccbenny
你隻雜種狗閪ccbenny乃謎米過街潘安
係網友都心痛你被痷割咁多次

你隻雜種個娘親深受黑鬼龐幸
响呢度就由眾 屎坑烏蠅 替你隻雜種狗閪ccbenny [含冤受屈九个月] 呼寃
西南二伯苦

2萬

禁止訪問

1萬

論壇元老

獅兄 唔洗勞氣,
<黃禁禁>呢個<西人三人組之中既(欖頭)>,
真係五行欠<吊>既, 一定要留番<黃禁禁>呢個(欖頭)做<迷網慰安婦>亞,
我絕對唔想<黃禁禁>學<奸馬利>咁<一死了之>, 然後又用<黑柒柒>既身份出現,
我要<黃禁禁>比迷網網友<吊>到 2046 年.