搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

你呢隻屎坑鳥蠅直頭係分身啦!睇下你的小氣、記仇心胸窄 死拗、蕭唔過人就粗口不絕屈人五毛臥底.睇番下你自己的衰野啦、Rickychan303   你同NPT一撚款呀!你個。李代「圖姜」。

有冇先例

danny116 你唔好<盲撐>,
副總版主 既權力去到幾大先 ?
今次比 <奸馬利>果次更加離譜.
上次係<奸馬利>去投訴版投訴,
獅兄 入左<白虎帥堂>被<罰>.
今次係在-蕭生版-, 冇人去<投訴版>投訴要求副總版主作裁決,

咁都可以<罰> ! 理由何在 ??????????????????????????????

danny116 係唔係-蕭生版-有<出帖限制制>架 ????????????????????????????????????????????????????
超過<出帖限制制>就要受<罰> 架 ????????????????????????????????????

danny116 你身為 3萬分既-論壇元老-,
唔通你支持-濫權打壓-網友發言權利咩 ???????????????????????????????

毫無準則, 毫無警告, 即時判罰,
danny116 你仲話<啱>,
咁宜家我向副總版主自首,
同danny116 你<攬住死>,
齊齊停止發言<30日> 啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

西南二伯苦

2萬

禁止訪問

論壇元老

ccbenny 發表於 2015-4-12 06:35
我屌你隻雜種狗閪wongcmm個老母.長屌長有.日日都屌
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪wongcmm
你隻雜種狗閪wongcmm ...

深愛你隻雜種狗閪ccbenny個娘親.摯愛長存,日日都愛
冚家富貴雜種擦鞋主角狗閪ccbenny
你隻雜種狗閪ccbenny乃謎米過街潘安
係網友都心痛你被痷割咁多次

你隻雜種個娘親深受黑鬼龐幸
你隻雜種ccbenny邊個係老豆
連你亞媽都唔知係邊隻黑鬼生你隻咁柒低B嘅野種出黎
响呢度就由眾 屎坑烏蠅 替你隻雜種狗閪ccbenny [含冤受屈九个月] 呼寃

西南二伯苦

2萬

禁止訪問

論壇元老

請看Rickychan303之糾纏,死撐.
(ref--投訴版--擂台ccbenn vs wongcmm)

XXXXXdanny116 你對錯不分係你做人冇<原則>,
唔可以監人學你 !

XXXXXSYYKTB <西人三人組>之一, 你都算 pk 隙,
你既自己友<被罰>, 唔抗議, 仲要<拍手掌>,
<深度人渣>果然<名不虛實傳,
最好叫埋<黃禁禁>出泥一齊<拍手掌>啦!

XXXXX鸚鵡就係講黎講去都果句, 垃圾飛上枝頭變咗鸚鵡, 為兩餐俾人綁手綁腳,  你都算賤咯.

XXXXXdanny116 原來你果3萬分就係<盲目支持強權者濫權>得番泥既.
689 大讚 <禿鷹> <做得好> 都好多<人>拍手掌亞 !

與rommel
XXXXX我宜家係要知道 <憑什麼作出處罰既根據>  ?????????????????????????????

XXXXX你要明確交代一吓<判罰既理據>,
迷網網友絕對有-免於恐懼-既自由和權利 !

XXXXX你要明確交代一吓<判罰既理據>,
迷網網友絕對有-免於恐懼-既自由和權利 !

XXXXX你係憑什麼<警告我>,
我犯左乜野<規條>,
請明確指出, 我唔想<誤墜陷阱> !

XXXXX在 蕭生版 網友互相討論,
又冇向你投訴, 要求仲裁,
點解你都可以<作出處罰>,
點為之<犯規>? 點先至<唔犯規>?
請講清楚 !
西南二伯苦

2萬

禁止訪問

論壇元老

深愛着你隻雜種狗閪ccbenny個母親
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪ccbenny
你隻雜種狗閪ccbenny謎米
睏街乞衣
執够汽水礶紙皮去旅行添牙
嗱.人人都知你乞錢飲啤酒啦.
乞撚衣
西南二伯苦

論壇元老

wongcmm 發表於 2015-4-12 08:00
我深愛着你隻雜種狗閪ccbenny個母親
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪ccbenny
你隻雜種狗閪ccbenny謎米睏街乞衣

綠宝?好嘢喎,你玩死隻麒麟怪!

2萬

禁止訪問

2萬

禁止訪問