搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

猶記劉華於事後不久.作 [六然] 詩一首以明志⋯

凡事由其自然
遇事處之泰然
得意之時淡然
失意之時坦然
艱辛曲折必然
歷盡滄桑悟然

西南二伯苦

論壇元老

有網民被禁言九個月後, 欲顯示強勢回歸. 發起公投.  標題曰:

{ccbbbbb返唔返黎謎米,由網友決定}
<http://forum.memehk.com/forum.ph ... age%3D66&page=1>

以為發動群衆, 定能做成聲勢. 估計單是 屎坑馬蠅 已有數千,加上四萬人流,為期九个月之減刑推帖.定必全場喝采. 强勢回歸也.⋯⋯
豈料蹉跎了七日, 亦只得111人投票. 連死忠分子9697亦缺席.話就話到有(95.5%)贊成ccbbbbb返來.亦只得106人而已!

有網友贈佢幾句話:一

希望五萬八千幾位會員大家都出黎投票啦'如果你哋唔投就只有一個原因'就係唔支持發起人'無聲抗議'我已經投左·請大家都一齊投'不要使這投票變成小圈子笑話·無需半數'只要有一成支持票讚成議题.....

由於投票率異常之低,決定降低標準,如投票率不足全體會員中1%,就請番閹CC反醒和向沉默的大多數會員道歉!!

從投票反應,大家可以見到絕大部份會員(99%以上)對ccbenny係非常不滿,會員對它發起之投票行動極之冷淡,ccbenny用熱狗方式,謾駡總版,副總版,想藉此引起激進綱民主持,反操控總版,副總版,從以成為地下太上版主,受人摸拜...可幸,從今次投票大家可以睇到,小於0.002%會員作出回應(計埋分身),由此證明,絕大多數謎米會員係理性,高尚的,熱狗模式無法在此立足的,族大有乞兒 樹大有枯枝,但謎米精神,不會因一條害蟲而改變,反而只會更加清晰

咁樣公投牙! ?算唔算 [監人賴厚] 呀.

西南二伯苦

論壇元老

我係 蕭生 既忠誠支持者, 蕭生係 -迷網-既老闆,

rommel 你夠膽就做個-網上投票-, 睇吓網友最支持<hkw2014>,<wongcmm>, 還是 -獅兄-,
如果-獅兄- 輸左. 我都-永世唔上-迷網-.!

你倉侟佰幾二佰隻異變體..網上投票?????

撹完公投玩分身都得啫!睇下:
從正常人角度去睇,梗係大師兄同二師兄啦,不過嚴格黎講,係一個,唔係兩個.

ok, ok, 正義的朋友, 蕭生 既忠誠支持者.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
唔公投,又可扮分身,創民意:例如;
獅兄 ,
小弟由-人網-時代到現在於的-迷網-,
親眼見証你對 -蕭生- 既全力支持, 始終如一,
雖然受<奸人>所害, 亦不離不棄, 繼續為-迷網網友-提供保貴資料,
所有-迷網網友-都會感謝 獅兄 既貢獻 !

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
無可奈何的回應:-
而家好似係你位獅兄在追罵我及我家人,
佢自已話連蕭生都叫咗佢唔好,
我已一再忍讓, 但佢都無意收手.
....

有人指出:

你想解決大師兄問題,首先要理解佢點解要攻擊你,想做大佬,首先要打倒規律守護者,再建立自己規律,但老蕭係老闆,不能潛越 .所以佢必需強調係蕭生既忠誠支持者,甘你就係佢既首選目標.........至於點解要甘做,絕大原因係現實生活不如意,卑微.無人注意....要在虛幻世界尋回現實中没有的...如果你有能力超渡到此等生靈.我都想見識下

西南二伯苦

論壇元老

c-----y,2014抵港,東邪西毒,蛇蟲鼠蟻303,N嗱凸T.......;
呢度呀,呢度呀.
尼呢度玩啦.

西南二伯苦

論壇元老

東邪西毒,我冇B君咁好耐性,慢慢逐句同你拆....
帶埋你尐分身--

2014來港,  (come2hk2014)
C-----Y.
蛇蟲鼠蟻303,
N凸P,
同埋果班屎坑烏蠅--
過來呢度啦---冚家剷.
呢度正係我哋嘅 [御准特區]
呀!

5-8-17-5:18-3010.
西南二伯苦

論壇元老

東邪西毒;
唔驶招魂啩!
丢!用洗頭艇載你過來得.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
我懐念[2014來港] 啫!  關你叉事?
----------------------------------------------------------
平安就好了!
點都平安過你呢類心術不正既文踎閹狗
正一監人賴厚,有人請你代答??
--------------------------------------------
一隻不懂尊重樓主的心意,只識四圍瀨……..還可說什麼?唉
xxxxxx甚麼也不用説,牠的作用就是劈大個囗,陰道,屎眼俾我地娛樂
屎坑嗚蠅,改不了啜屎.
-------------------------------------------------
滿口性器官,難杜悠悠之口?奈何!
xxxxxx就係靠性器官喺謎米娛樂大眾
閹後復出, 凋榭成咁,令人失望也.
唔記得咗點淋红油嗱, 比你重溫吓啦.

我屌你隻雜種狗閪C-----Y個老母.長屌長有.日日都屌
冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪C-----Y
你隻雜種狗閪C-----Y謎米過街老鼠
係網友都屌柒你隻低B打靶

你隻雜種個老母日日俾黑鬼上門屌
你隻雜種C-----Y邊個係老豆
連你亞媽都唔知係邊隻黑鬼生你隻咁柒低B嘅野種出黎
响呢度就俾網友屌到你隻雜種狗閪c-----y
中風為止

駛你份鬼扮馬回帖?

[tr][/tr]
come2hk2014都寫得好清楚:
1)可能世界上有唔只一隻 雜種狗閪C-----Y,但指明系屌你(wongcmm)尼一隻既老母。
2)倘若你(wongcmm)並唔系 雜種狗閪C-----Y,咁自然就連你老母都唔洗屌。

宜家有網友話你 自認雜種狗閪C-----Y 邀請come2hk2014 屌你老母,唔知你系唔系真有此意。

乜你又識C-----Y.

西南二伯苦

論壇元老

東邪西毒 發表於 2017-5-3 10:55
come2hk2014都寫得好清楚:
1)可能世界上有唔只一隻 雜種狗閪C-----Y,但指明系屌你(wongcmm)尼一隻既 ...

!!!東邪西毒???
稟咁耐,重要B君三催四请,先正揾亇 分身東邪西毒來覆call?
仲要拖埋Ccbenny,come2hk2014落水潻.
你唔記得咗rickychan303以[夲人實不敢當]自認Ccbenny嗱!
咁即係東邪西毒,Ccbenny,come2hk2014同埋rickychan303四條契弟炒埋一碟啦.
成間劏房塞滿晒,用乜分身寫出來都係咁料架啦;

雜種狗西,低B打靶,撚屌屎蟲
仲有魯帽site乃閹後復出之新興語

蛇蟲鼠蟻<袍你魔西>,<田七頭>,

仲有用來頂帖洗版果个分身呢----;
嗱 ! 凸  仆街冚家剷打靶賤精柒頭無賓周用屎蟲   凸 嗱! 
對你條仆街冚家剷賤精釣鯉屎佛屎蟲    唔需要講人道 ,更唔需要浪費金錢 ,一刀就切撚咗條屎蟲 ccR東    條賓周
嗱 ! 凸  仆街冚家剷打靶賤精變態柒頭無賓周用屎蟲    凸 嗱!
屌你條賤精無賓周用撚屌屎蟲  Gxxxxxx Ma   凸 嗱!
屌你條仆街冚家剷賤精無賓周用撚屌屎蟲  Gxxxxxx Ma  被切撚咗條屎蟲賓周 , 心理變態 , 睇埋 D 咁嘅嘢
嗱 ! 凸  仆街冚家剷打靶賤精變態柒頭無賓周用屎蟲  Gxxxxxx Ma  凸 嗱! 

唔抄得咁多罅.過去果便玩啦.
------------------------------------------------------------------------------
B君就是指Bencan, Bencan的确三催四请你覆Call鸦.
以為粗口爛舌就[洽]到人牙!

我唔怕粗口架,
过來呢便鸦,冚家剷.

西南二伯苦

論壇元老

揾亇 分身東邪西毒來覆call?
仲要拖埋Ccbenny,come2hk2014落水潻.
你唔記得咗rickychan303以[夲人實不敢當]自認Ccbenny嗱!
咁即係東邪西毒,Ccbenny,come2hk2014同埋rickychan303四條契弟炒埋一碟啦.
成間劏房塞滿晒,用乜分身寫出來都係咁料架啦;點會認唔出呢?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
估唔到咁嘅還魂帖一個月都有三千人流.
你唔敢現身我都要向觀眾交代架.
不如登你篇自傳出来幫你回憶吓嘞.
自傳噃!乜嘢分身都啱用啦.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  08年尾人網已問我想唔想做管理員.我唔做咋.你契媽"囡囡"到未入人網,唔知就呱呱叫
佢自己就恨做版主到發燒.
"囡囡"嘅所為我都忍佢好耐囉.佢响帖前都扮好人.其實內就是非多多最鍾意就係挑撥離間
佢响我面前就狂讚我打5毛踢搞屎棍.暗中就PM俾d有份量嘅資深網友. 話我有精神病亂咁屌人
我人緣好.有好多網友都話番俾我知.話小心呢個女人.我在好後期才在帖上屌到佢一次呢d所為
"囡囡"眼紅好多d有份量嘅資深網友.想煽動我去屌他們.我知佢地全部都係好人.  從未屌過
有劏.在網中的.有pun9697.18v18v,專劏土三六兄都包括在內.其他猛料師兄未見倒
"囡囡"煽過我屌版主啦.經常挑撥離間叫我去屌大貓及飲食版嘅008版主及kennyyou版主
大貓同我有仇我當然屌柒佢啦.kennyyou版主係好人無屌過.為左幫佢同飲食版嘅008版主交惡到而家
自從大貓叫左佢做版主.就人都變哂.去擦大貓鞋再同008版主做番老友(ps:佢地現實中認識的)
"囡囡"做版主時.社民連嘅"紅蝶"去掃佢版.."囡囡"就求我去幫佢.我憎d社記朋黨.所以才去屌"紅蝶"
9697師兄都同佢反面多時
我點解同佢絕交.上幾帖已講過.

再講往事. 約2年前經濟有少少的確係問過"囡囡"借一千元.佢唔駛叫借當請我飲beer
數個月後佢話股票有利再俾一千元話請我飲beer.合共二千元入落我銀行戶口簿.亦同我通過幾次電話
"囡囡"幫毓民做過地辦義工.毓民亦叫過我做地辦職員(我唔做而已)
話我指揮版主處理他人?
毓政版主福特及橙公主和我在前社民連相熟的
有人在毓政版搞事.他們都經常問吓我意見的
這算唔算係指揮呢?
我ccbenny行得正.企得正乜柒都唔怕
資深網友最清楚 .

6025(6-11-17.06:34)

西南二伯苦

西南二伯苦

論壇元老

系囉!自傳點可以冇相呢?
睇吓.

好眉好貌架,
DBS潻架,

啋! 乜一開口就咁下作架.    6598(6-21-17.20:44)

西南二伯苦

論壇元老

囡囡;--話我有精神病亂咁屌人

呢下就講得啱嘞。你自己凜下鴉,好眉好貌,仲DBS添。點會撈得咁霉呀.,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
資深网友winwinxxx話
cxxxxxy呢件嘢令我想起星期五冇女果個龍心,都係一啲有精神病患嘅可憐宅男,現實中無法同外邊正常溝通,只有在人網自行發洩,由得佢喇!

有人話你同龍心相似喎!挑!你把撚啦!龍心住間屋幾靚、人地滾到女噃,唔駛去翳契哥認契媽噃! 人地好得七七八八罅噃.

7260 7-1-17 5:58.
西南二伯苦