搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

發表於 7 天前 |顯示全部樓層
查看----------18820
日期----------2018/7/8---6:50pm
登記起尐咁嘅還魂帖有冇人睇得.
西南二伯苦

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
fangtao 發表於 2018-7-8 01:03
wongcmm 網友:
做乜 last voice 左 5通知聲 要 bencan 網友 做 信差 通知 我
做人5好咁縮骨,條氣5順直 ...

反肚!你都算岸撚鳩嘞,走入來報到? 慌死有人未唔知你係ccbenny咩!?
NPT, rickychan303, humanrights  呢三个[夲人實不敢當] 嘅名.黄撚咗咯, 就梗係唔会再用啦.
2014來港, 黄邪西毒, 吹風佬....都耍久唔久燒吓冷灶得架..你唔豎番枝旗杵,班屎坑烏蠅又点捧你場喎?
但係! ccbenny尐帖全被屏敝, 樹無可樹......
唔怕. 我同你揾到个人网吋代未被删嘅帖做招牌, 算老友罅啩.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ccbenny

確認會員

確認會員

帖子27775 積分37382 金幣0  在線時間6944 小時

一條人網寄生蟲, 用兩個確認會員身份玩分身, 從來唔會一同在線, 粗口爛舌去攻擊意見不合嘅人, 亦從來唔受制裁 ? 深資嘅網友好清楚明白 !
換言一申 發表於 21-4-2013 20:00

你老母臭閪
你隻冚家剷狗閪
用幾十個分身上黎人網
不斷响度煽風點火
俾人網Ban..ip就去雨陽版扮可憐
我都屌你唔少啦
你而家又想黎抽水呀
你以為帖係我開而唔敢屌你呀
我一樣照屌你隻冚家剷分身怪老母架

西南二伯苦

2萬

論壇元老

wongcmm 發表於 2018-7-13 13:42
反肚!你都算岸撚鳩嘞,走入來報到? 慌死有人未唔知你係ccbenny咩!?
NPT, rickychan303, humanrights  呢三 ...

wongcmm 網友:
你閱歷淺,5識分筆風,but,如果你認為系同一個人,能夠為你既無知解嘲既,在下5阻你 law,繼續留系個 comfort zone law,反正 你 5系主角,反正我系要 你既 良心 床板夾 你嗟…

and
閣下理直氣壯就5會 偷番薯 5敢直接 回帖啦…

2萬

論壇元老

wongcmm 發表於 2018-7-13 13:42
NPT, rickychan303, humanrights  呢三 ...

wongcmm 網友:
2年前 有冇諗過 bencan 網友 會有咁下場

如果重視身家就點?
系咪好似Bencan兄咁隨處問人.......
你乜國籍?有冇護照?

喺幾多國家有樓有生意,幾多架車,幾多條船,幾多女人....

養幾多隻名種貴族狗呀?

奇兄:
如果道理系 bencan 兄 果度,又點會5夠人講講家底丫,網友睇得好清楚架,even 2兄 都知格,so 2兄 亂入 撐 2弟 都5系 同網友 講 理據,直接 講 輩份 & DNA 以 宗 當 忠 幫親不幫理,其實就系果套--天下無不是之父母 打橫泥 渣麻,因為 實在太明顯,道理根本講5過…

至於 bencan 兄 開頭都重識廉恥曬學問讀好很多書,後來 2兄 亂入, bencan 兄 開始 聞到 2兄 RICH OF $ and 天下無不是之父母 權力 味,米開始曬 家勢 攀緣 law,去到極致米好話在下 黐金糠 law,有蹟可尋5信你 review 翻 D FP…

奇兄 你會系 bencan 兄 身上 見到 契丹國格 既縮影,我爸是 李剛 就系 哩種人 搞成,鬥家勢 and 天下無不是之父母 就得,點會有 法治、科學、民主,搞到舉國無 心、芯。落後自然崖打系物競天擇規律,一邊享受 集權獨裁 血饅頭 BUT 又眼紅美國行俠仗義警惡懲奸。

有位網友身為 重災受害者,重一直 pro bencan 兄 人5系壞,but 在下 老江湖,一眼睇出 哩條 契弟 5系 好人,哩2年 5止証明 bencan 兄 5系好人,而且系 壞到出汁。就 arm arm 渣麻,舊債末清,又擺 2兄 上台,自己5私問 托我 公問 2兄 點解會幫佢人格背書,網友 心水清,哩條問題根本就系 公審 not 公問。

奇兄 你話罅,去邊叉度搵 哩D 咁銀 冚家富 2弟 丫,其他 政論 5計罅,就當各人觀點5同,but 人格背書哩單 case,2弟 只有一個選擇 証明 2兄 冇睇錯人,維一方法就只有 誠心 自首 認錯 以前 講過 乜乜乜乜 褻瀆 左 2兄 恩師,多多得罪,望2兄原諒。5好以為5會爆鑊先得架,天日昭昭,哩2年D巧合真系巧到出奇架,2弟 重好認 系 前朝警司 好大官,危機管理居然5識?but 2弟 5系 實情 系 契弟 反其道 而行 死撐到底 為面子 亡,維一解釋 當 2兄 水魚 借泥過橋。真系沒有最無恥,只有更無恥,哩種人重敢認 契丹國 精英,契丹國 米搞成咁 law…

各位網友(包括 bencan 兄 粉C wongcmm 網友),契丹國格 根 bencan 兄 人格 系米如出一轍啊,無論 古、今、宗、忠、正、邪、左、中、右、上、下 都視 反骨精 為首惡架

論壇元老

發表於 昨天 08:47 |顯示全部樓層

唔認咪得囉.

西南二伯苦