搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

系囉!自傳點可以冇相呢?
睇吓.

好眉好貌架,
DBS潻架,

啋! 乜一開口就咁下作架.    6598(6-21-17.20:44)

西南二伯苦

論壇元老

囡囡;--話我有精神病亂咁屌人

呢下就講得啱嘞。你自己凜下鴉,好眉好貌,仲DBS添。點會撈得咁霉呀.,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
資深网友winwinxxx話
cxxxxxy呢件嘢令我想起星期五冇女果個龍心,都係一啲有精神病患嘅可憐宅男,現實中無法同外邊正常溝通,只有在人網自行發洩,由得佢喇!

有人話你同龍心相似喎!挑!你把撚啦!龍心住間屋幾靚、人地滾到女噃,唔駛去翳契哥認契媽噃! 人地好得七七八八罅噃.

7260 7-1-17 5:58.
西南二伯苦

論壇元老

come2hk2014-----ccbenny借尸還魂;
呢度呀!呢度呀!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#52---你真係當正自已大哥,打橫黎講當真理.
wongcmm所講唯一錯既係,囡囡唔係借錢俾你 [其實王禁禁冇講錯]
而係畀錢你,等你去完旅行返黎正正經經搵份工做,唔好遊手好閒
你夠膽話wongcmm所講既唔係事實?
你最後話囡囡揭你衰野,所以囡囡不仁你就不義
將囡囡既email公開去報復呢個幫過你既恩人
rommel將帖子屏蔽來保護囡囡私隱
你就不斷重覆去公開email
仲喊冤,屌鳩rommel將你既帖子屏蔽
呢啲都唔係事實?

自已做埋呢啲野,仲叫人出聲幫你去還拖
你咁樣對幫過你既人,真係三個字:嘥鳩氣
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

#56 你都岸能鳩
聽果隻冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪wongcmm鳩up
就响度知少少就扮能哂野
我銀行戶口有問題.問囡囡借一千元.囡囡話唔駛借.那一千元當請我飲酒
囡囡話股票有利而主動再入一千元話請我飲beer.你知唔能知呀
我同囡囡都通過幾次電話啦
在人網時.囡囡煽過我屌你老母啦.我唔屌咋.你又知唔知呀

我俾大貓屈我9個月..囡囡就e-mail俾我想收風而俾我屌
囡囡反面見我發唔到言就不停咁抹黑我.你又知唔知呀

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
許冠傑唱歌話:
借錢最折墮,趴底翳契哥。
你唔覺得醜嘅咩.  好心你囉. 走去搵份洗碗都有八千鴉, 開飯都成問題, 威乜野喎!
網上也文也武牙.強勢回歸牙

8252  2017-7-20,12:03
西南二伯苦

論壇元老

又輪到你出場?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
吊! 班屎坑烏蠅不溜都係咁輪流浦頭架啦.

Flies On Shit

用來 顶帖果个N凸T  冇見好耐嘞
蛇蟲鼠蟻果個303 又唔知死撚咗去邊
人權小妹 咪係而家果個 祖祖
一早俾人拆穿咗果個 成龍18 又浦番頭窩
其餘果尐 東邪西毒 呀, 吹風佬呀, eugeneshawn 呀.......屎蟲嚟嘅啫.末撚入流呀.
2014來港 就擺明系绑系米舖門口果隻癲狗啦.

西南二伯苦

論壇元老

不過近來最活躍果隻算係反肚金鱼嘞.
咪睇小佢呀, 好貴架, 獅子头嚟架

睇佢个衰樣, 个牝向上,摟挖咁款.
兀來兀去.霸晒个水面

其實金魚反肚只是魚鰾發炎啫,唔死得嘅. 而佢竟然自認打晒个討論区,連K盒都唔係佢手脚.
咁就抵佢威威囉.

9040-8-1-17 12:20
西南二伯苦

論壇元老

西南二伯苦

論壇元老

西南二伯苦

論壇元老

習慣翻肚游泳?  唔死得嘅!
椏榨尐唧, 攪到成缸都係泡.

<http://www.youtube.com/watch?v=gj93_bsdWTk>

9920,8-12-17.2:47.
西南二伯苦

論壇元老

夲來想由得佢沉底就算嘞! 點知有人話[唔準走]. 好啦,咁又陪你玩吓啦.
其實[屎坑烏蠅]來來去去都係果幾隻啫.
例如; humanrights ,ccbenny,Rickychan303三人,

夲來就是分身,[扮鬼扮馬],[互相标榜].點知一下攪錯就穿晒煲囉.
睇番下;

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
敬重的ccbenny, 不要為無謂人勞氣; 誰是人是鬼, 網友心清如鏡----#36   humanrights  (原著 )
humanrights 網友, 用敬重字句, 本人實不敢當--------------------#43    RickyChan303  ( 對號入座 )

hunanrights說: [敬重的ccbenny].
你rickychan303回以 [用敬重字句,夲人實不敢當....]
係你自己認架.懵豬!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

仲有呀!你扮Rickychan303果陣,亂鳩咁引蕭生句子.好彩我救番你咋.
唔記得咗嗱,睇番吓!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
rickychan303; {蕭若元 金句}
我唔撚柒鳩屌你個含撚笨柒個老母個生滋甩毛爛臭花柳白濁梅毒性冷感?都唔撚柒得?!

上句的確是蕭生在 [港大粗口比賽] 時所原創. 但绝不應說是 [蕭若元金句] 也.
蕭生創辦[人网] [謎米] 目的;
志在;-----針砭時弊...當廣管局死嘅....講至好聽...非以耝口為賣點也.
你將[粗口]當[金句]. 今次 又托錯大脚矣.
上次挷在米舖門口, 因亂鸠咁吠, 被阉被劏之痛, 咁快就唔記得咗乎?
慎之,慎之!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[反肚金鱼]够揸住条[啫啫]係度玩咯;你唔見咩?
11869-17-8-31-0405

西南二伯苦