搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rommel

ccbenny vs wongcmm 擂台集合帖

論壇元老

發表於 7 天前 |顯示全部樓層

come2hk2014-----ccbenny借尸還魂;
呢度呀!呢度呀!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#52---你真係當正自已大哥,打橫黎講當真理.
wongcmm所講唯一錯既係,囡囡唔係借錢俾你 [其實王禁禁冇講錯]
而係畀錢你,等你去完旅行返黎正正經經搵份工做,唔好遊手好閒
你夠膽話wongcmm所講既唔係事實?
你最後話囡囡揭你衰野,所以囡囡不仁你就不義
將囡囡既email公開去報復呢個幫過你既恩人
rommel將帖子屏蔽來保護囡囡私隱
你就不斷重覆去公開email
仲喊冤,屌鳩rommel將你既帖子屏蔽
呢啲都唔係事實?

自已做埋呢啲野,仲叫人出聲幫你去還拖
你咁樣對幫過你既人,真係三個字:嘥鳩氣
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

#56 你都岸能鳩
聽果隻冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪wongcmm鳩up
就响度知少少就扮能哂野
我銀行戶口有問題.問囡囡借一千元.囡囡話唔駛借.那一千元當請我飲酒
囡囡話股票有利而主動再入一千元話請我飲beer.你知唔能知呀
我同囡囡都通過幾次電話啦
在人網時.囡囡煽過我屌你老母啦.我唔屌咋.你又知唔知呀

我俾大貓屈我9個月..囡囡就e-mail俾我想收風而俾我屌
囡囡反面見我發唔到言就不停咁抹黑我.你又知唔知呀

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
許冠傑唱歌話:
借錢最折墮,趴底翳契哥。
你唔覺得醜嘅咩.  好心你囉. 走去搵份洗碗都有八千鴉, 開飯都成問題, 威乜野喎!
網上也文也武牙.強勢回歸牙

8252  2017-7-20,12:03
西南二伯苦