搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 18v18v

〈最新蕭析〉蠔涌爆炸品案謬論可笑至極

1萬

論壇元老

有人要去死,點樣都幫唔到佢。

論壇元老

lionfish 發表於 2015-6-16 23:40
維園阿伯水平,點做節目啊,見笑了。

宜家認為單嘢有可疑嘅唔止本土派,仲有反暴力嘅黃絲,但對果啲一直 ...

講真 依單野 唔駛等簫生 講

正常人都 唔會以為係
老屈 --   佢老闆  689 班仆街 要屈人 駛撚咁做
而家 班 死差佬都做過 係唔係都告鳩人
玩到咁大既老屈   上到庭 D 法官都唔係傻既  仍然有法律正義和程序 既話 佢地玩老屈
只係更容易 出事

卧底扮 -- 依個真係最撚ON9 一老屈 或者 放卧底  係唔撚7 上孖葉同過庭既話
果頭做完 散場閃人 都仲可以講得到  但係捉班卧底番黎托

線人 或者有人 中途分裂左 報寸 依個係咁情況下 好正常
睇差佬幾整人 去拉人封艇
但係有線人 講黎都多撚魚 要講就講邊個係線人 先爆 哈哈哈

咩派人跟 又係講黎多魚 唔好撚講 當中有係上水光復到 俾人 拉左既人係到
跟都好撚正常
再加上 唔好話光復行動既人 , 鳩鳴團既人 , 雨傘運動既 領頭人士 基本都俾人
跟硬 唔好話差佬 連各大媒體既記狗 都跟啦 電話都多干擾

其實出面班偽本土撚 其中一個最關注點 係  "吊果D唔撚係本土派"
果班偽本土派既諗法 師承 6L 既 "唔係佢做既 就係垃圾" 下
只係關心 拉左果班人唔算係本土   6L 班7 頭先係本土
最撚關注 只係個招牌

論壇元老

kastuul 發表於 2015-6-16 19:32
他們的資金來源反而奇怪,
又有電單車, 3D打印機, 咁多支氣槍,
下下都要幾十到一百萬,

又唔駛咁誇
果架車仔  出面 二手野  5 皮 都可以掛
果架3D PRINTER 上 淘淘 一皮 大把
你都識講 氣槍  當佢改埋  
用得幾多
加加埋埋 十萬 都俾多

1萬

論壇元老

好彩我係有COMMON SENSE同埋邏輯推理既人, 尋日未睇蕭生分析時我已發帖
-----------------------------
成班花生友話黑警老屈, 政治打壓, 自我感覺良好,
有啲人細眉細眼 (如黃台仰) 話啲字眼唔係本土派使用, 呢啲係強辯, 本土派無出過字典,
呢批人無文字雕琢,  無用專有名詞, 但唔影響整體意思,
用字眼來看政治立場等於大陸叫解放, 台灣叫淪陷, 話解放就等同認同大陸政體, 用來上綱上線,
差佬係唔會咁好心機幫你設定好整啲道具, 再搵幾個臨記去做戲, 佔領時如何粗疏咁屈人襲警就知,
事後全部告唔入,
呢批人唔係石頭爆出來, 之前參予光復行動, 社記個海報之前已經傳出黎, 而家証明呢批人有份抺黑社記,
差佬一直捕住佢地FB個GROUP,
高登友講既老屈, 係指個幾個傻仔俾差人屈, 還是成套戲係老屈本土派?
自我感覺良好之後再搵下一批傻仔去送死, 哈哈
-----------------------------

論壇元老

kastuul 發表於 2015-6-16 18:49
中共一方的人要煽動他們, 只要網上經常發言支持他們便成,
例如話泛民唔衝, 他們便衝泛民.

師兄說得對極,呢個世界永遠有成事不足,敗事有餘的人,還有精人出口,笨人出手呀!

論壇元老

自編自導呀扁事件唔出奇.  就算真又點, 先生忽略最重要一點, 全中國連香港在內根本係無化學人才.  唔好話睇唔起你地中國人, 炸得死人先算啦!
菩提本無樹,明鏡亦非台,本來無一物,何處惹塵埃。

論壇元老

heha2016 發表於 2015-6-17 10:26
自編自導呀扁事件唔出奇.  就算真又點, 先生忽略最重要一點, 全中國連香港在內根本係無化學 ...

仲有, 準備一場有爆炸效果嘅本土抗爭戲份, 得唔得呀? 香港人幾時攪到咁無諗頭嘅!

論壇元老

heha2016 發表於 2015-6-17 10:58
仲有, 準備一場有爆炸效果嘅本土抗爭戲份, 得唔得呀? 香港人幾時攪到咁無諗頭嘅! ...

仲有添噃, 有關當局經常會到棄置廠區做反暴演習.  你估會唔會做一次搗破爆炸品演習, 宣傳部有同事一時大意攪錯咗, 弄假成真, 當真咁做呢? 幾時變得咁無創意架?

1萬

禁止發言

1萬

禁止訪問