搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

忍耐咗好幾集了...

新手上路

哈哈哈 ! 特別開一個a/c留意見。。

想講乜嘢呢 ?

拜託幕後製作人員多注意沈先生收音設備...
最近幾集...聽..得好辛苦吓..

就好似今集葉家寶做嘉賓,
第一節,大部份時間聽不到沈先生聲音呢 ?
係第二節...改善晒..

唉。。浪費了好幾位很難得的嘉賓(降低了交談嘅精彩性呢)

新手上路

很難得的清談節目
(因為可見到非一般的嘉賓和主題)
煩請多留意收音及燈光
十分感謝
本人集集都有追睇除了粵劇那一集

論壇元老

I have pointed out the poor sound and visual quality of meme recorded programs many times and even posted to CEO's board.  I got no response and no improvement has been made.  I know it is a free service from meme and we shouldn't ask for too much.   
Lowjoke is a brand new station with limited resources and their sound/visual quality is much better than meme's.   It shows the attitude of the employees at this place!  Don't they feel shamed when they view the lousily produced programs  !!!!!

新手上路

樓上位師兄給你一個讚

我都係因為愛,才會專程開個討論戶口反應意見。
尤其係李志清那一集.. 觸動了我的投訴意欲...
沈先生本人及邀請上節目的嘉賓...都係業界之精英,
能夠聚首係呢個節目入面,
可以暢所欲言,又可談天說地無規限 !
看到嘉賓輕鬆自在的一面,係小有嘅...
請不要讓這些小瑕疵,影響這珍貴之遇。謝謝

中級會員

我都有同感,沈先生的聲音很細,可以大聲D就好好多.

新手上路

ngantsang 發表於 2016-4-1 21:49
我都有同感,沈先生的聲音很細,可以大聲D就好好多.

多謝ngantsang加入反應意見,感謝 !
希望有關方面能夠盡快處理並且見到改善,實乃觀眾之褔

新手上路

唉。。。本區有人嗎 ? 方仗呢 ?

1萬

論壇元老

20140406積分4458距離下一級需9995542

差利十八 發表於 2016-4-4 22:47
唉。。。本區有人嗎 ? 方仗呢 ?

當我見到管理無反應就會加把口:

最近管理層有大變動,
舊 CEO 離任新 CEO 未到,
好多支援未能無縫接軌。
希望師兄原諒。