搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 趙善軒

梁耀忠表現確實令人失望《思無邪》

金牌會員

RickyChan303 發表於 2016-10-15 12:12
第三十二講 洪都保衛戰 朱文正以少勝多 〈蕭若元說明史〉2016-10-09
https://www.youtube.com/watch?v=Chrt ...

Ricky問 市民想要邊一個 做-泛民議員- 呢 ???

好似  :

1 . 朱文正 (---勇敢棄選既---陳琬琛------)

2. 豬撚正  (---陣前倒戈 既  梁粉忠 ).

小天真, 只可惜, 如果梁耀忠辭職, 建制派只派一人出選, 而民主派卻有多人參選, 分分鐘當選者, 是黃國興呢!!!

金牌會員

為什麽梁君彥當選會引起憲政危機, 請看蕭若元的分析

至於那些鸚鵡學舌數臭梁耀忠的視頻, 看了也是浪費時間, 對抗爭毫無幫助

金牌會員

立場新聞報道, 《成報》再轟張德江 斥中聯辦「貪腐無底線」

今次中聯辦硬要把一個持有英籍護照的人送上主席寶座, 如果民主派不是如此豬兜, 而是順水推舟, 將梁耀忠拒絕主持會議責任推到梁君彥的國籍問題上, 搞一個憲政危機出來, 到時中聯辦難逃問責, 他們一定要為這次粗暴干預主席選舉付出代價, 可惜民主派太多港豬.

看著中聯辦被成報整, 民主派卻不能好好利用中聯辦將國籍有問題的人士送上主席台這一鬧劇, 令中聯辦雪上加
霜, 可惜, 可惜!!!!

1萬

論壇元老

我思故我在 發表於 2016-10-15 13:52
Ricky問 市民想要邊一個 做-泛民議員- 呢 ???

好似  :

<我思故我在>唔再話你<低 B > 都唔得 !!!

單對單, 除非<我思故我在>你個<低 B 友> 敢 <介> 陳琬琛 票 !
因為只有<我思故我在>你個<低 B 友>先至想試吓比 100 萬人既-口水- 浸瓜 - 既滋味 !

看來<我思故我在>你都係要感受完比 100 萬人既-口水- 浸瓜 - 既滋味 !
先到認<巢> !

論壇元老

AH64 發表於 2016-10-14 23:47
分明就是鬼一隻!

做內鬼並賺大錢

論壇元老

30年來有份投票給梁耀忠,是HK人共犯,是你們造成的,一人兼三職,你們都容忍

1萬

論壇元老

王大文 發表於 2016-10-15 18:28
30年來有份投票給梁耀忠,是HK人共犯,是你們造成的,一人兼三職,你們都容忍

只可以話<梁粉忠>呢個<田七頭>隱藏身份到家,
市民被<欺騙>左, 都係受害者,
直到今日才知道<爆石謙>係佢既<主人> !

中級會員

所以 都係喜歡聽趙生講時事 有足夠查找資料 觀點分析有理
哩段片係度給個讚!

論壇元老

我思故我在 發表於 2016-10-15 03:51
梁耀忠從1995當選立法會議員起,1998,2000,2004,2008,2012,共六次經歷選舉主席會議。

如果這次也像 ...

最真實嘅情況他根本就是呃飯食的逃兵 , 從來沒有想過為國家出一分力守護國家 , 他只是一個呃飯食的將領 , 怎去打仗 , 叫佢自殺就差不多 , 信他會為我們打仗的人也是一個白癡 , 他這麼多年的行為 , 也不能辨別出他是怎樣的人?

論壇元老

唔識做主席?未食過豬肉都見過豬行路啦!粱耀忠一定係鬼,聽埋柒頭大班講後,更加相信佢係鬼!
重判黃洋達