搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

【燈神。四方城】──造福世人

論壇元老

stevenagain 發表於 2016-11-19 10:03
亞 燈郎兄,

第十埸嘛,就 Q 晒你!

1萬

版主

stevenagain 發表於 2016-11-19 11:29
係唔係,冧莊與否,都只係數 16 次賽事為 4 圈呀 ?

梗係跟麻雀例,除咗唔係輪住做莊。

即係今期係第一次東圈東風,簡稱「東一東」或「一東東」。

PS: 即係做莊果個,有本事嘅話,可以虐待其他人到永遠

論壇元老

派彩除注數 ... 若中晒鐵三角QQP = (1條Q+3條QP) 除6 ...

鑊鑊全餐do得 ( 有冇手足跟買呢 ?? ) ... 除番買幾多條飛之後嘅派彩高低咪得囉   

禾哋貼咗第季嘞 , 鑊鑊真輸真贏 ... 鬥心水 真冇興趣 ,

Boss古 係禾拍檔 , 嗌到就 ...

10 場 3 一片光明 + 4 活力小狗 + 10 萬馬奔騰  Q+單T 共四條飛 , 中就除4   

GoodLuck Brothers

論壇元老

{!----}
wongakeung 發表於 2016-11-19 12:31
派彩除注數 ... 若中晒鐵三角QQP = (1條Q+3條QP) 除6注 ...

鑊鑊全餐do得 ( 有冇手足跟買呢 ?? ) ... 除番 ...

你呢條鐵三角,如無意外,都係乜乜居多。

除非有神仙打救 ------------------ !

唔怪得之,有啲友仔打麻雀 ( 成四圈都未開糊喇 ! )

唔好舖舖都掛住做清一色先得架

論壇元老

stevenagain 發表於 2016-11-19 12:44
你呢條鐵三角,如無意外,都係乜乜居多。

其實 茅堅 想開多張貼泥 貼飛放屁啫 ...

自己張貼do過咗十皮click啦 , 揀中幾多隻w , 幾多條 Q ... ??

大細注 長短棍識用未呀 ??  ... 場場賭平注 輸晒潛水實有你份

--  有冇真係"造福"各位手足 ??

論壇元老

禾呢D "清一色"鐵三角 Q+單T (四條飛 除4) ... 專殺D十零倍以下單棍嘅

1萬

版主

wongakeung 發表於 2016-11-19 12:31
派彩除注數 ... 若中晒鐵三角QQP = (1條Q+3條QP) 除6注 ...

鑊鑊全餐do得 ( 有冇手足跟買呢 ?? ) ... 除番 ...

呢個唔係鬥心水準或回報率高嘅遊戲,而係鬥唔準,即係勝者做莊,敗者為王。
唔係叫讀友跟住買,係唔好跟住買。
回報率作為主要參考,似乎本末倒置。
燈神真諦,燃燒自己,照亮他人,係積緊陰德。

PS: 有總派彩不足四百,扣分減半規定,乃恐防餐餐用雷神做膽,避燈。
回報率,實已有足夠兼顧。

1萬

版主

大師揀第十場,我地唔須要跟佢架。
要證明燈力,梗係要揀場自己最最心水嘅。

論壇元老

玩三麻(サンマ)仲好玩。

想玩就一個人都玩得,
好似潯晚第一次玩新加坡一樣,
都係一個人自己玩。
六埸都有二Q二條四仔三P1WP。
新加坡嘅賭Form 似足香港,好玩過英國。

Sorry, 喺呢版唔應該講其他無謂嘅嘢,
喺度應該淨係講點燈同燈神嘅嘢,

好似

燈神真諦,燃燒自己,照亮他人

噢!古燈主,何其高尚啊!

其他"垃"雜嘢,該去返原版。

第 10 場
【嘉福】【軍必勝】【英勇大師】

論壇元老

講古佬 發表於 2016-11-19 13:53
大師揀第十場,我地唔須要跟佢架。
要證明燈力,梗係要揀場自己最最心水嘅。 ...

點呀,又使 change?

我係莊,乜唔係聽我老點嘅咩?
集中挑選固定一場至有數據可循,至可作福人群。
各有各心水埸次,太散了,同一般賽日版冇乜分別。
其實個人較鍾意第一場14。
不過堅哥先霸位,就吓佢老人家。

PS 唔淮change。 全部第十埸。
算式: 14-3x3-x=Q