搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

【燈神。四方城】──造福世人

論壇元老

第三場  鐵三角

1 勁兔皇
3 鑽飾傳奇
8 新添

神燈指數推演:
總派彩 = 0
底分 = 8
上回指數 =8/1
神燈指數 =16/2

版主

東一南賽果公佈:

大師 = 16/2
堅哥 = 16/2
小弟 = 16/2
大佬強 = 4/2 連莊

下期仍然係東一南。

PS: 真係好,有三條友,copy and paste 搞掂。

論壇元老

感覺有啲火嚟緊,好戲正在上演 ---

論壇元老

{!----}

冇錯 .. 着 x 晒火嘞 , 連環棍繼續漚 ...  

4 場 10澤心星 -- 啱啱跑完1650直放千三米 , 唔使抖 即刻再泥正宗千二+1檔 不過沙田 .. 博冇人敢買 ??  

方嘉柏 千米已經唔夠快 , 甘鑊搵番開齋拍檔 何澤堯 熟 x 晒手 , 1定好過 祈普敦  

三傻就買w , QT 拖 5 熱趣 + 11 巴基小子 ( 一對三廢Q )  敢輸就啦 !!  

# 唔使等睇賠率,最少六七十倍 Q 嘅 !!   

GoodLuck Brothers

隨機應變  喂老友 發財埋便 ... 番泥嘞     

週日準時 ...

神燈指數推演:
總派彩 = 0
底分 = 8
上回指數 =4/2
神燈指數 =12/3

論壇元老

好唔鐘意第 4 場,但人在局中,身不由己也!

打麻雀最忌一開始成手爛牌,真係全無
好感,不知何去何從。

隨之而來者:「做十三么有之、做混一色有之,
所謂惡向胆邊生,結果不問可知(凶多吉少也!)

打牌如人生,失意事十常八九,何不緊守
崗位,順勢而為。一切按常理處之,運用所學
步步為營,細心推敲,利用逆境,鍛練耐力,
千金難買險中險也!

論壇元老

stevenagain 發表於 2016-11-24 23:38
好唔鐘意第 4 場,但人在局中,身不由己也!

試吓咁諗 ... 只有一場機會 , 輸咗甘晚冇飯開兼瞓貨車尾   ..."可能"揀得接近D

如果當呢度只不過係遊戲 , 咁你亂柒咁泥 揀三隻咪得囉 .. 遊戲啫 !!

不然 , 請
證明俾自己睇吓

茅堅老弟 , 賭枱上討飯吃係咁
, 事非地 英雄塚 , 不同壓力不利條件唔停咁嚟 , 點同"馬後屁"咁低成本呢 ...

# 禾睇第4場 排位do係有12隻馬嘅  

青山賭神 獨孤求屁

#12 亞死古佬 講㗎  ...  即係做莊果個,有本事嘅話,可以虐待其他人到永遠   

...   

論壇元老

今日大贈送,做埋人哋【第 4 場】份卷!

【澤心星】

陰陽怪氣鬥志難測,尤以前仗 182 場次表現
該放不放,騎者在直路初段眼睛看後不看前,無心
戀戰之情實在表露無遺。

細粒馬仔,現站在降班邊緣十分尷尬,進退
全憑主理人之意願,此類斷估馬(不買為妙!)

【熱趣】

上場已証明大多數英國 3 歲馬,性賦慢熱,
要求在短時間有所突破,難度甚高也。
      如身懷高質,上場早已一鳴驚人矣!

【巴基小子】

實力見盡,在三班只可伺機而動,
今場對手平平,入三甲不難。

綜合參賽者【儍強】所提供而論:

10 號要搶頭再慢放才可主動制敵
11 號則要遇快步速,才可後上爭勝

要求以上兩匹雙雙前列歸來(頗有自相矛盾味道!)
已有 1 人評分威望 收起 理由
講古佬 + 4 熱心獎

總評分: 威望 + 4   查看全部評分

論壇元老

【第 4 場】呢份卷是本人提供

【巴基小子】

實力見盡,在三班只可伺機而動,
今場對手平平,入三甲不難。

去年自 2 月份配【雷神】大敗後,
已專心休整,健康有銼折的馬匹,今季會
盡用為止,狀態已到位,可以一搏。

【傳奇】

不明物體,外地成績,來港操練,
配搭及路程,也有一定可取之道,如要
刻意扒冷,可以預埋佢!

【真心意】

超級潺仔馬,只宜蓄銳出擊,兩三
回合之後又會打回原形,看操練及配搭,
早已磨刀霍霍,但正宗玻璃腳(切忌重鎚!)

第 4 場我買:

11 巴基小子,8 真心意,6 傳奇  三隻互串

版主

我都整份卷,唔使勞煩堅哥

牌面馬當然係【9 好愉快】,紙上賽績好,雷神押陣。
可惜係隻病歪馬,仲排埋外檔,仲必成大熱。
有咁大顧忌,又冇錢分,不要也罷。

其餘嘅馬乏善可陳,搏質新馬好過。
【1 一道】應該有尐質素,係睇下幾時郁手,係唔係今場呀?
【6 傳奇】試閘算做露光,想散熱唔會用炒飯。
最後阿媽教落,咁嘅場合,不如買當頭起,【4 奮鬥雄心】。

繼續保守,玩 3P:
第四場 【1 一道】【4 奮鬥雄心】【6 傳奇】

神燈指數推演:
總派彩 = 過千蚊
底分 = 8
中 1Q = -10
中 2QP = -8
上回指數 =16/2
神燈指數 = 6/3

PS: 好囉,今次冇乜重疊,係睇大師啦。

論壇元老

stevenagain 發表於 2016-11-26 00:08
【第 4 場】呢份卷是本人提供

三傻中完 2x3 , 慶完功 , 等過第 3 關啦 , 亞廁郎咁醒 漚中 5+11 當然數錢do唔認啦 , 廢事你獨食

特別送上"醜 x 死鬼" 個 [ ] 字俾 閣下 ...

祝梨 餐餐食 , 身體強壯 -- 胸襟廣闊D , 唔使咁 x 小氣

再祝 日日食 , 頭腦機靈   -- 揀馬咪能咁笨柒 ... OK ??