搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

【燈神。四方城】──造福世人

1萬

版主

大師果然 Play Safe,戴哂安全套兼揸埋盤尼西林,真係百菌不侵。
我都諗過,食雞糊,搏冧莊,因為做莊嘅,中條 QP 已經搞卵掂。
不過雞糊,唔啱胃口,唔夠飽,至少要食混一色、對對糊先得。

【3 美麗出擊】
呢隻北半球長途馬,睇尼質素唔高,如果唔係,東東實會報沙田賽事。
至於快活谷夠唔夠跑,又或者等佢成熟尐再算,以東東速食性格,梗係跑完先講。

【5 海利多】
境況與前駒類同,正謂乜都要試下,唔試點知唔夠跑。

【11 快樂神駒】
上仗已經接近,係睇下能否再進一步。

繼續保守,玩 3P:
第七場 【3 美麗出擊】【5 海利多】【11 快樂神駒】

論壇元老

講古佬 發表於 2016-11-29 15:50
大師果然 Play Safe,戴哂安全套兼揸埋盤尼西林,真係百菌不侵。
我都諗過,食雞糊,搏冧莊,因為做莊嘅, ...

古佬兄弟 :  
                            Sorry !!
                                                                   強仔 ... ...

論壇元老

講古佬 發表於 2016-11-29 15:50
我都諗過,食雞糊,搏冧莊,因為做莊嘅, ...
【3 美麗出擊】【5 海利多】【11 快樂神駒】

究竟出呢條纜係想俾人跟買, 或

唔洗諗買?

1萬

版主

{!----}
Nong 發表於 2016-11-29 16:19
究竟出呢條纜係想俾人跟買, 或

唔洗諗買?

我想中

PS:神燈精神,係要你盡全力揀尐會中、想中嘅出尼。
即係平時會真金白銀買落去果尐,咁先可以正確反映喺指數上。
至於跟唔跟,當然係睇往績,同埋信唔信個指數。
個決定權,唔喺我地度。

1萬

版主

若然心血來潮,咁點算?
貼出尼啦,不過無論輸贏,都唔會計落指數度。

論壇元老

講古佬 發表於 2016-11-29 16:57
我想中

PS:神燈精神,係要你盡全力揀尐會中、想中嘅出尼。

哦!咁我諗我掛嗰盞燈嘅方法係唔同你掛燈嘅方法。
唔緊要,亂九咁釋法都得,你話乜就乜啦。

係咁,一如以往,要買番篤自已嗰盞燈至得。

論壇元老

第 7 場 1800 米【速寫】如下:

【1+3】三歲仔,立志遊馬河而已。
請不要把賽事,作為馬匹操練之場所!
(這句說話二十年前,馬會專用來警告練馬師)

【2+8+11】有前領速度,相比同瑒
對手,佔有主動先機,可惜 2 號已行人
止步,而且位置票數冷落,不買為妙。

8 號乏善足陳(講完)
    11 號似好非好,雖排外檔,仍可輕鬆
放領,但心意難測,難寄厚望。

【10+12】跑法被動,如無人開路,
則凶多吉少矣,一熱一冷,其實性能相近
配搭亦在伯仲之間,賠率與機會不成比例也!

【4+5】質平態起,但食之無味,
    4 號細馬有心攻堅,恐欲速不達,功虧一簣。
    5 號步步尺七殺著欠奉,居中先發已是唯一招數!

全場海軍鬥水兵,實是無甚看頭,無奈提供:

【5 海利多】【4 達羅素】【11 快樂神駒】三匹互串

1萬

版主

stevenagain 發表於 2016-11-30 00:42
第 7 場 1800 米【速寫】如下:
全場海軍鬥水兵,實是無甚看頭,無奈提供:

呢句說話,令我想起張福元。

1萬

版主

wongakeung 發表於 2016-11-29 15:40
【生力啤朋友】do冇任何表示 , 有當你係"朋友" ?     有尊重過"朋友"未 .. ?

當然更加冇需要尊重對手喇 ...

強哥仔唔使咁勞氣,用口水係唔會證明到咩嘅。
所謂燈星高照,就係好努力咁揀尐自以為會中嘅出尼,冥冥中出現嘅結果始終唔係。
呢樣野,唔係狂口水可以改變。

論壇元老

喂 ! 強力牌,巴士站,全部等緊你呀 !

咪站站停先得㗎,快出牌啲啦 ----------

要人催,就唔好啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!