搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

iPhone工廠遷美得以證實:遷美後將由機器人組裝(圖)

論壇元老

Bencan 發表於 2017-1-11 09:44
Fangtao 網友:
教咗啦!
唔明呀!

Bencan 網友:
你點諗,想知 你有幾高 修為,煩請賜教…

咁…哩D系 移民 or 殖民安身 or 侵掠想知煩請賜教…

我米話左你聽 宜家 我 Long Leave over 支那 Lunar N.Y. 避霧霾 Law
我顧 掂左自己嫁罅你快D教下我 你 點諗啦
你5想 WS 教我
鬼叫我 咁好學
就你1次罅
你想有觀眾
咁就系 哩度教我罅

你5得咁Wor,你招呼 JoJo 網友 就咁 詳細,做乜 5敢招呼 我呀
平時我教你咁多野,你系米教翻我1次都5得先…
你5好畏戰啦,比你 叻翻次都5要呀
你5教我 咁我 請 JoJo 網友 代我 問你 Lor Wor…

論壇元老

Bencan 發表於 2017-1-11 09:50
Fangtao 網友:
你的自擂也是事實陳述?
你又想轉話題?

Bencan 網友:
你讀得書多 全 迷米網友 都知嫁罅
5系誇獎你呀,5好表錯情,只系事實之陳述
我又冇話你識諗野…
正如 終蟈共 部超底B 電腦 系 快過 IBM 部 老弱殘
哩D5洗你 叉開個話題 去 翻論 嫁

重點系:學而不思則罔
你 suck 左咁多 +Data 冇用嫁
要識得 諗野 至系關鍵 啊…

我5系認叻,系事實之陳述,你5好會錯意
5該 review 翻之前我講過乜

拿:我又示範左1次 乜野叫 識諗野啊…
http://www.singpao.com.hk/index.php?fi=news1&id=17175

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 73529&fromuid=19350

睇翻你自己條橋,就知邊個睇得通
http://forum.memehk.com/forum.ph ... 78480&fromuid=19350
http://forum.memehk.com/forum.ph ... 78881&fromuid=19350
接受四千京警辭職,即時生效
接受妥協,不許威脅
其直屬上司也一同要求請辭
由習派警官接管部門
逐步將其餘京警發配邊疆
恢復法治文化,指日可待

Bencan 網友:
內鬥咁在行既,突然識用戰略 wor
but
終蟈共虫來係法律為黨服務
幾時行過法治
幾時有過法治文化

本來無一物
可來恢復法治文化

隔左咁耐差D5記得左 哩個 Last Voice
多謝你題翻我

幾時有過法治,想知
恢復邊種法治,想知

你教下我鴉

耍嘴皮我冇你叻
你條橋有冇 Work 到
你自己 review 翻 前貼啦

1萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-1-11 12:05
我米話左你聽 宜家 我 Long Leave over 支那 Lunar N.Y. 避霧霾 Law
我顧 掂左自己嫁罅你快D教下我 你  ...

Fangtao 網友:

你的自擂也是事實陳述?
你又想轉話題?
做乜諗埋咁多嘢?
弱尐喎!

原來你連摸嘅能力都無㗎?
篤爆成地都係,咁臭都聞唔到,可憐!

話時話你EQ咁高,連電話64919484都攞出嚟,有無知音WS你?無!咪証明失敗囉!有!幾多啫?

我 Long leave over 支那 Luna N.Y. 響 你所講既 終蟈共 最 鐘意 去 殖民 既 西方國家 避 霧霾 #195

路過
休假中
bencan 網友
不喜
勿覆 #201

#195  Long leave over
#201   休假中

講轉數?

癌症有得醫,人蠢………

想攞jojo同一待遇呀?得吖!學下人㸃表達意見呀,唔係你扮的長勢。

邊個讀得書多,靠你誇獎!
你自己點叻,憑你自擂了!
嗱!電腦咪你叉開話題囉!
你真係當尐網友又盲又儍?

1萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-1-11 12:09
Bencan 網友:
你讀得書多 全 迷米網友 都知嫁罅
5系誇獎你呀,5好表錯情,只系事實之陳述

Fangtao 網友:

你的自擂也是事實陳述?
你又想轉話題?
做乜諗埋咁多嘢?
弱尐喎!

原來你連摸嘅能力都無㗎?
篤爆成地都係,咁臭都聞唔到,可憐!

話時話你EQ咁高,連電話64919484都攞出嚟,有無知音WS你?無!咪証明失敗囉!有!幾多啫?

我 Long leave over 支那 Luna N.Y. 響 你所講既 終蟈共 最 鐘意 去 殖民 既 西方國家 避 霧霾 #195

路過
休假中
bencan 網友
不喜
勿覆 #201

#195  Long leave over
#201   休假中

講轉數?

癌症有得醫,人蠢………

想攞jojo同一待遇呀?得吖!學下人㸃表達意見呀,唔係你扮的長勢。

邊個讀得書多,靠你誇獎!
你自己點叻,憑你自擂了!
嗱!電腦咪你叉開話題囉!
你真係當尐網友又盲又儍?

手感變差了?摸唔到!摸得一半?
做也變咗忽然顫慄專家喎!

恢復法治文化,指日可待
仲問幾時?

咁你搵諸葛亮答你囉
三國諸葛亮 (出師表) “愿陛下親之信之;則漢室之隆可計日可待也。”

揾唔到諸葛亮,試下找司馬光幫手啦!

司馬光〈乞開言路狀〉:「以為言路將開,下情得以上通,太平之期,指日可待也。」

論壇元老

jojo2016 發表於 2017-1-10 08:05
或者我們於國家、民族、政權分割概念上可能會有些共識,但南海論題上就大有分奇。代我遲些才回你吧。
李 ...

JoJo 網友:
麻煩你 幫我 請教 Bencan 網友 以下問題 丫
我接佢題 「此身安處是吾家」請教佢 佢話我 離題…

Bencan 網友 有個特式
1打 大 Battle 佢就話你離題
問題出於 Bencan 網友 強項 耍嘴皮
1個 Topic 耍 得太盡
佢就 Dou 5 到第 2個 Topic
例子勁多
例如:南海填海系 地產項目…
就算 同1個 Topic
對住你 佢 會講xxx
but
對住我 佢就 丫丫丫
哩點我 好早同佢講過
but
佢就系 改5到…

Bencan 網友:
你點諗,想知 你有幾高 修為,煩請賜教…

咁…哩D系 移民 or 殖民安身 or 侵掠想知煩請賜教…

2萬

論壇元老

iPhone 將會變成垃圾! 大家.... 無謂推帖!
無人會再信 internet 啦....