搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

iPhone工廠遷美得以證實:遷美後將由機器人組裝(圖)

金牌會員

Bencan 發表於 2016-12-22 09:44
哦!你相信勝者為王這一套,你認為有背景支持就可為所欲為?有靠山贏咗官司就是天仙局,美國這男子是無名 ...

你的看法與我的理解真的大有差異,就看歷史怎樣下筆吧!

論壇元老

jojo2016 發表於 2016-12-22 10:54
你的看法與我的理解真的大有差異,就看歷史怎樣下筆吧!

bencan的乃狗眼狗腦當然與師兄的看法有極大的差異

2萬

論壇元老

come2hk2014 發表於 2016-12-22 12:19
bencan的乃狗眼狗腦當然與師兄的看法有極大的差異

講得好!狗眼狗腦-------師兄?
Jojo2016 一早表態是女孩啦
狗眼睇唔到,狗腦裝滿草
師兄、師兄..............

1萬

論壇元老

jojo2016 發表於 2016-12-22 03:18
唔.....   下一步應該是愛國救人民幤。人人將自己的美元、港幤、台幣戶口全部轉成人民幣。一點也不能少 ...

jojo2016 網友:
如果 你覺得 有 咁既 領導人 既 蟈家

5敢坐自家製飛機
5敢捰自家製國籍
哩種 蟈家 會 培養到 乜野 蟈民

心照
你信 會 出到 好野
咁 即系 你 會 信 南海 填島 真系
地產項目 Law

你宜家 同 Bencan 網友 泥漿緊 既 主題
其實 己經 比我 入到 體無完膚
google 翻 Bencan 就知

Bencan 網友 又 系 你 身上 用 old style reloop 1次 執翻 系我度 失去左 既 尊嚴
你地 討論緊 既問題 Bencan 網友 系 答你5到嫁
比我 就2野 收左佢皮

"
..." & "?" 事件 就知 Bencan 網友 系乜 Level
and

以你為例
Bencan 網友 主觀地 張你 男性化
就知佢 諗野 有 幾咁 粗疏 & 自以為是…

金牌會員

Bencan 發表於 2016-12-21 23:30
多左一大班開發、維修、改良、... 機械人的高科技高增值工作機會。
你只睇到廉價勞工?#17
請問一間機械 ...

冇常識!
「兜」完、「扯」完都唔掂就黎「撐」?

係你自己 #18 話十幾個人就夠架,我比夠你廿個。
要運作一間機械人工廠,你先要生產成條生產線所有機械人。
要生產機械人,你要創製所有大小零件部件。
機械人工廠唔同機械工廠,除硬件外亦要各式軟件配合。
工廠出新model/用新chips/... 原本軟件未包新野就要加寫,debug,...
以上種種全部都係高科技高增值工作機會。
你當個天會跌D program好晒的機械人落黎?
定係你認為美國只會進口機械人同軟件,請廿個看更睇住工廠門口?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2016-12-22 03:57
Fangtao 網友:

一早知你想去邊啦,當然記得啦!

Bencan 網友:
你關心 好自家 終蟈 先啦
北韓 關你 叉事嗟
宜家 終蟈共 都認 系 天修啊

原來霧霾是天災,那我就只好聽天由命了
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hciyVrop8TsJ:weibo.com/ttarticle/p/show%3Fid%3D2309404053279465208354+&cd=1&hl=zh-TW&ct=clnk&gl=hk

夏天 大水:冬天 霧霾
計落 終蟈人 1年有幾多 安定日子丫
如果 學似你 耍嘴皮 解決到 既
咁 洗Q 世價值 呃9人 丫
你地 錯 掂會 5關我事
collateral damage 每個人 都會受 嫁
諗野5系 靜系 諗掂自己就得架

有曬證據 系我 Lead 住你去 諗嫁
證據 來自本頁架
你邊度 諗到 咁 覆雜 既野丫
你諗到咁覆雜 就 5洗 成日比我入完又入啦

arm arm 既 "..." & "?" 事件 咁快5記得拿
果頭 鬼鬼鼠 偷翻薯 暗渡陳倉
係哩度 學 689 扮 吹口哨 壯膽

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 75392&fromuid=19350
睇事件系米淨得1個切入點先

http://forum.memehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=220438&pid=975926&fromuid=19350
我既切入點系:
聯俄滅支
才是真兇險

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 75984&fromuid=19350
川普星期二或提名埃克森美孚CEO蒂勒森為國務卿

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 76250&fromuid=19350
encan 網友:
你 Arm and

這個當然有可能
but
暫時 目標
系  支那…

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 76730&fromuid=19350
有長進
叻 叻
終於 識得 學我咁 多向 思維
but
宜家個
天 都 修理 終蟈 Wor

無需外侮入侵 中國遲早亡於霧霾之下a.jpg

金牌會員

fangtao 發表於 2016-12-22 00:26
Bencan 網友:
我套思維係米好好用呢
早D學識就5洗 成日 比我 入到 啦

新聞話近月遊客人數回升。
查實係逃命難民人數上升先真。

1萬

論壇元老

八爺公 發表於 2016-12-22 15:44
新聞話近月遊客人數回升。
查實係逃命難民人數上升先真。

八爺公 網友:
到 point,名為旅遊,實情系 避禍…

金牌會員

Bencan 發表於 2016-12-22 00:32
唔知金肥仔學咗你嘅思維
還是你跟著佢思維
都話係自己好勁

原來你係學肥仔金。
唔怪之得啦。

1萬

論壇元老

八爺公 發表於 2016-12-22 15:45
原來你係學肥仔甘。
唔怪之得啦。

八爺公 網友:
哩樣5撐你
Bencan 網友 邊有得 同 金肥仔 比
金肥仔 玩 國際平衡 and 國內權鬥 係 神級

Bencan 網友 只系 不斷 re-loop old style 耍嘴皮