搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POPO1966

((( 習大大終於出手,按原來劇本起動,建制緊急轉軚 ….. )))

1萬

禁止訪問

1萬

論壇元老

引:
http://forum.memehk.com/forum.ph ... &extra=page%3D1

薯片叔 如果想爭取 當選特首 既-勝算- !  
秘訣係 : 得年青人, 得當選 !

所以就算找 超人 站台支持都係<冇鳩用> !

不過如果 薯片叔 請到以下幾個人-站台支持- , 勝算就有 九成 隙 !

1. 神奇小子   2. 康講奧運劍撃遺手  3. 牛下女車神  4. 亞洲足協(AFC)年度最佳女教練-陳婉婷

1萬

禁止訪問

1萬

論壇元老

POPO1966 發表於 2017-1-18 07:03
大家仲吾明,呢個吾系選舉,吾需要有咩班底,有咩站台,一直系習總欽點,最後一刻習總按制,全部人自然埋班 ...

師兄, 就算係超人, 成個王國之主, 都唔可以避免下屬<陽奉陰為> 啦 !
中國咁大, 習大雖然表面係亞頭, 其實權力都有<盲點> 既 !
甚至連個人安全都有危機.
北京離-康講-咁撚柒遠, 就算開大炮打到泥都<冇撚晒力> 啦 !

就算習大屬意薯片叔都要有港人既支持 !
所以-康講人-不能夠<坐以待斃> !

1萬

禁止訪問

論壇元老

你地唔好睇到大大咁高,怕只怕佢可能都要同某D勢力妥協(當然我都希望係薯片叔,還睇掂睇都係佢似人類多D)……
路見不平,拔蕉相助……

1萬

禁止訪問

2萬

論壇元老

阿跳扎扎小朋友: 如果上貼係你的個人見解 就值得稱讚及嘉許。
因為一般香港人應該冇咁深入的見解。

習DD一日唔明確否定毛賊東,則如戴咗毛共的金光圐,對毛左的言論無能為力。

論壇元老

樓主見解係獨到, 如果係電影橋段我會給個讚,
但如果係現實, 就太多想當然了.

咁唯心既 "想像" + "推斷", 我唔係話一定錯,
但點解可以講到係明顯到不得了既事實咁?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life.

1萬

禁止訪問