搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kooching1875

旺角騷亂暴動罪成案 三被告被判即時監禁三年

1萬

論壇元老

lasergun 發表於 2017-3-17 14:05
青城派成功幫正虎化解未來沒有大型示威活動 !!!!!

病鵝當選, 今年71習大來港會無大型示威活動 !!!!! ...

<碌撚教主> <鳩縮達> 承包 <綠白狗西賀歲大龍鳳 -- 食魚蛋送子蛋 -->,
係因為 2014-9-28  習大 下令<綠白狗西> 唔準<開槍> ,
所以拍唔成<香港六四>之後既 <<補飛之作>> !!!
<綠白狗西團伙>係都要<剃> 習大眼眉 !
卒之<開了槍> 吹咩 !!!
點解開槍果個不但唔洗罰, 仲有<獎> !
答案應該已經估到啦 !

論壇元老

慘過猶大人...71真系要認真籌劃業務和平大會...籌款並要求雜总特赦....必要時在各處高呼..dllm

2萬

論壇元老

wowo 發表於 2017-3-17 14:18
判三年, 比想像中輕了, 可能初犯, 以及考慮到事主受當時氣氛所感染,
一時衝動犯事, 唔係精心策劃

其實係輕左...
不過有兩個係大學生, 咁後生就要坐三年, 仲要係為左D無謂事情...唉...
我真係好心up...

1萬

論壇元老

kooching1875 發表於 2017-3-17 14:52
其實係輕左...
不過有兩個係大學生, 咁後生就要坐三年, 仲要係為左D無謂事情...唉...
我真係好心up... ...

原本我預佢判三至五年, 而家係下限了,

個官都諗過跟返上次暴動判五年

對一時衝動既人來講, 今次係好好教訓

可以預料, 呢班勇武派就連和理非非都唔會做,
轉為政治冷感, 而肯上街參與抗爭既人因此少左三分一,
將支票開得太大兌現唔到, 全部收皮

1萬

論壇元老

經一事長一智,以後咪比人利用。

1萬

論壇元老

kooching1875 發表於 2017-3-17 14:52
其實係輕左...
我真係好心up... ...

冇計啦 !!!
鬼叫 唔聽 蕭生 既忠告 !

信撚錯 D <奸鳩> 洗腦 吖 !!!

引:
#7   http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=193616

標題: 今天是萧生理论最清晰的解说!希望社记人力应用!

1萬

禁止訪問

1萬

論壇元老

好囉!以後猶太人對住班凶殘羅馬人唱聖詩,就可國泰民安囉?

1萬

論壇元老

呢D 就係 蕭生 狂吊 <碌撚教主> <鳩縮達><頭鳩雲> 鼓吹後生仔搞<港毒> 既原因 LAW !!!

蕭生 經常都為果班被<洗腦> 既-學生哥- 而 擔心 !!!

1萬

論壇元老

唯一有機會推番<賽果> 既理由就係 要証明 -元旦大龍鳳- 只係一埸<戲> !!!

假設:

1. 當日<濕鳩編劇仔> 靠<碌撚教主> 既關係,
租借到<油尖旺>區 拍一場<街景> , 時間由凌晨零時至 地鐵 頭班 開車之前 !!!

2. 答應借場地拍<街景> 既 重要條件係 :
唔好<假戲真做> , 博大懵<趁火打劫> !  結果好聽話, 一間金舖, 名店 都冇損失 !

以上假設, 唔知個官信唔信真係<拍戲> 呢 ?