搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: angus1st

愛明, 你知道我在等你嗎

6萬

版主

danny116 發表於 2013-6-20 23:05
這是叫....................感動亞嗎............hehe.....................

咁都得~~~

6萬

版主

danny116 發表於 2013-6-20 23:06
大家好..........eeyore講架...........................

係你eeyore講咩

高級會員

冇徵得我同意去改咗個標題,係咪唔係幾好呀!不過都係大家嘅心低話, 今次就咁算數啦!

2萬

版主

{!----}
多謝一哥大人有大量,不怪責我們。

4萬

論壇元老

我建議愛明在memehk開返個愛明信箱........乜乜情書........大姐......成日講愛妳好乜乜.....架.....
屎啦又講錯野...但最受歡迎是愛明信箱喎..........................愛明加分又重手......eeyore到此一遊

一哥你好....eeyore向你請安還say sorry          ........................

論壇元老

angus1st 發表於 2013-6-20 11:41
冇徵得我同意去改咗個標題,係咪唔係幾好呀!不過都係大家嘅心低話, 今次就咁算數啦! ...

多謝一哥大佬包函.....其實好想早早回覆謝罪....奈何....一入謎誷迷迷誷誷.....有如夜行沙漠不知方向....我今夜10時許入謎誷....雖就馬上想回覆此文...就此Reload再Reload又得Reload至現零晨兩點多才得進入此Post...细詳番閱.....感覺自己是這個離題之首....但因過去在此茫茫大漠中得與各位兄弟姊妹在此POST重聚.....雖只得見愛朋一笑....彷如隔世....當然感動得樂極忘哂了型...怱視了大哥的主題.....雖然也希望表達到對 愛明, 你知道我們如何在等你嗎...但己馬上離題億丈..請見諒...見諒....再藉此感謝版主更為我們解說......

花生仔...海外路人甲....致歉
海外路人甲

4萬

論壇元老

扒扒 發表於 2013-6-20 23:17
咁都得~~~

eeyore.......感請豐富........................

4萬

論壇元老

dlarch 發表於 2013-6-23 14:30
多謝一哥大佬包函.....其實好想早早回覆謝罪....奈何....一入謎誷迷迷誷誷.....有如夜行沙漠不知方向.... ...

吳駛講咁多.............................同我拉出去.........................斬.................................................hehe.....愛明常講架.............
已有 1 人評分威望 收起 理由
愛明 + 20 大膽!學我!

總評分: 威望 + 20   查看全部評分

6萬

版主

danny116 發表於 2013-6-24 21:41
eeyore.......感請豐富........................

扒扒 一樣 感請豐富

論壇元老

danny116 發表於 2013-6-24 08:43
吳駛講咁多.............................同我拉出去.........................斬...................... ...

無所諝啦….唔係一早就掉咗去沖軍塞外啦…..拉出去斬都無份囉……
snoopy crying.jpg
海外路人甲