搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

【四方城】紀念賽

1萬

版主

點解將一場最少馬嘅場合,定為三T次關?
馬會唔通想多尐人攞哂尐多寶?
場馬睇落去,形勢絕非簡單,好多時馬少少,先爆得勁。

【4 貨如輪轉】
外地賽績,係呢尐路程。
配東東,有減磅,隨時一出即食。

【9 魚躍鳥歡】
配小潘,係強配尼。

【11 川河領駒】
苗禮德梗係想畀隻馬麥偉利,想試下佢尐功夫仔,唔使成日用祈仔。

第五場
【4 貨如輪轉】【9 魚躍鳥歡】【11 川河領駒】

1萬

版主

第五場 第三班, 草地, "C+3" , 1400米, 好地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
15中華之光(A168)$65$189
210君悅灣(P421)$822$26
32帝豪寶寶(A050)$84
43開心遊戲(V024)

第 10 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
堅哥0/10$0
傻強2/10$231
小弟4/10$261
粗炒6/5$446

今期次關算唔算爆?
有成八百蚊Q,算係咁,但係隻一面倒大熱入圍,而【10 君悅灣】應該唔少人攞尼做腳,結果又係小爆。

至於第 10 期賽果,似乎近排各參賽者手風唔係咁順。
正是開埋尐唔熱唔大冷,似乎真係畀佢考起。

論壇元老

臨場禾有補飛 開心咸戲 + 君悅灣 QQP 㗎 .... 點 x 知咸戲唔咸跑第 4   ... k y ...

論壇元老

{!----}
  5 場三班草地 C  1650米

5 場三班草地 C  1650米 .png

1 辣得很  --   好很辣 !  

+  3 醒目駿狗 --  夠醒目  

+  9 勇創潮流  --  就流嘅 ?      ..  就乜 x 好呢  
.. k # y

... 亞古佬呀 亞茅堅呀 !!  唔該幫禾講能埋佢喇                     -- 強仔--

論壇元老

2017-May-24 第 5 場

【1 辣得很】
     以上場必勝之走勢,今次配搭
誰上陣策騎,也難逃一面倒大熱命
運,所以扳盡用雷神上陣,是明智
的決定。

【8 罕曾見】
     今季已交待之馬匹,在無心理壓
力下,會再求一拼,合理配腳之選。

【9 勇創潮流】
     受讓辣得很 19 磅下,或會有力
威脅頭馬,三甲之選。

綜合提供:【1+8+9】

2017-May-24 第 5 場.png

論壇元老

stevenagain 發表於 2017-5-22 22:20
2017-May-24 第 5 場

如果 辣得很 多數大熱 w , 咁頭場同主 辣得寶 冷D , do可買埋 WQ

1萬

版主

馬少,通常爆得仲杰,但係今期三T次關,恐怕例外。
最主要係尐質新馬,好多睇落唔多掂。
咁樣當然好分,咁就留番畀有緣人買 lu。

【1 辣得很】有人講咗。

係,又係熱門。
【6 超強快駒】執個靚檔,喺對手唔強情勢下,以見習生減磅,可進擊前列。

【10 情趣】
又係執個靚檔嘅前領馬,仲要係輕磅,唔買點得。

第五場
【1 辣得很】【6 超強快駒】【10 情趣】

1萬

版主

第五場 第三班, 草地, "C" , 1650米, 好地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
110情趣(V114)$93$67
22鋒芒畢露(V131)$258$115
38罕曾見(T095)$120
46超強快駒(V105)

第 11 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
堅哥0/11$0
傻強2/11$231
小弟4/11$261
粗炒6/5$446

條三T派五十幾萬,咁會點爆呢?

論壇元老

2017-May-28 第 5 場

【2 代代為王】
      千金買來一廢柴,正是此馬的寫照,
暴發戶以為斥上巨資,定可呼風喚雨,橫
掃香港馬場,結果卻慘不忍睹。

今場看動態會以死一併,如大難不死
則可取回一些奬金,免得退役前兩手空空。

【9 健康歡笑】
      六歲澳紐馬已無保留價值,在三班已
反覆試準,趁季尾對手轉弱,可再下一城
,強配祈普敦不會無的放矢。

【11 牛精叻仔】
      吳嘉晉的騎師生涯已到盡頭,告東尼
會按一貫手法,把垃圾掃地出門,臨別之
際送上剩菜一碟,只要陣上謹慎從事,坐
二望一應可穏得。

綜合提供:【11+9+2】

1萬

版主

stevenagain 發表於 2017-5-25 23:05
2017-May-28 第 5 場

呢尐暴發戶,未好似香港尐仆街馬主咁,以為有錢大哂。
好似【好爸爸】【好香港】系列個馬主,剩係聽佢改尐名,都知佢係閪人。