搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

中國要求美國撤換太平洋司令遭拒絕

論壇元老

Bencan 發表於 2017-7-4 11:44
Hea?

你尐公式由7.x年、九年、十年、十一年都可以嘅,隨意公式、百搭,實攞獎啦!

bencan成日抄,hea 9 到被 剋扣狗糧

論壇元老

Bencan 發表於 2017-7-4 12:34
後輩
咁你尐女眷仲要被升降幾多萬次才退役呀

到你bencan 墊屍底既時候囉

2萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-7-4 19:30

前輩咁 你 102歲 女高祖 到底 幾多歲 服役 嫁

哦!中國新春出國旅遊是性工作者賺取GDP,係你講嘅,你唔講鬼知咩。
跟者,你又話新春攜眷出國旅遊,目的地西方極樂世界
唔記得呀?扮失憶?

服役期系別人 X.x倍,黑種人、白種人都要迎送兩種人啦,條命真系 苦呀
咦!你女眷經幾萬次升降都無退役期呀?
你做人唔好去得咁絕
搾乾搾淨人乾變人渣都唔放過?
你做仔既5好用到咁盡係女 都 5放過
冇得 退役?條命真系 苦呀!

父母在不遠遊,你講嘅
白頭人留番把口畀你唔係叫你咁賤喎
你尐白頭健在?
咁你又遠遊當佢地死㗎?
咒死雙親咁不孝?

2萬

論壇元老

come2hk2014 發表於 2017-7-4 19:54
到你bencan 墊屍底既時候囉

嚟啦!呢度好多笑料,好好笑㗎!
你真係好驚喎?
喂!你老友為你自傳開光,快尐去做簽名會啦
你反應好快㗎!粒水嘅?驚呀?

08年尾人網已問我想唔想做管理員.我唔做咋.你契媽"囡囡"到未入人網,唔知就呱呱叫
佢自己就恨做版主到發燒
"囡囡"嘅所為我都忍佢好耐囉.佢响帖前都扮好人.其實內就是非多多最鍾意就係挑撥離間
佢响我面前就狂讚我打5毛踢搞屎棍.暗中就PM俾d有份量嘅資深網友. 話我有精神病亂咁屌人
我人緣好.有好多網友都話番俾我知.話小心呢個女人.我在好後期才在帖上屌到佢一次呢d所為
"囡囡"眼紅好多d有份量嘅資深網友.想煽動我去屌他們.我知佢地全部都係好人.  從未屌過
計有劏.在網中的.有pun9697.18v18v,專劏土三六兄都包括在內.其他猛料師兄未見倒
"囡囡"煽過我屌版主啦.經常挑撥離間叫我去屌大貓及飲食版嘅008版主及kennyyou版主
大貓同我有仇我當然屌柒佢啦.kennyyou版主係好人無屌過.為左幫佢同飲食版嘅008版主交惡到而家
自從大貓叫左佢做版主.就人都變哂.去擦大貓鞋再同008版主做番老友(ps:佢地現實中認識的)
"囡囡"做版主時.社民連嘅"紅蝶"去掃佢版.."囡囡"就求我去幫佢.我憎d社記朋黨.所以才去屌"紅蝶"
9697師兄都同佢反面多時
我點解同佢絕交.上幾帖已講過.

再講往事. 我約2年前經濟有少少的確係問過"囡囡"借一千元.佢唔駛叫借當請我飲beer
數個月後佢話股票有利再俾一千元話請我飲beer.合共二千元入落我銀行戶口簿.亦同我通過幾次電話
"囡囡"幫毓民做過地辦義工.毓民亦叫過我做地辦職員(我唔做而已)
話我指揮版主處理他人?
毓政版主福特及橙公主和我在前社民連相熟的
有人在毓政版搞事.他們都經常問吓我意見的
這算唔算係指揮呢?
我ccbenny行得正.企得正乜柒都唔怕
資深網友最清楚 .

你老友對你不薄喎
剛完註釋又馬上登場

----------
#54---忍唔住啲人當自已大晒先頂兩句,有怪莫怪,你既帖唔再覆.
----------
#56 你都岸能鳩
聽果隻冚家剷雜種擦鞋小丑狗閪wongcmm鳩up
就响度知少少就扮能哂野
囡囡;--話我有精神病亂咁屌人

呢下就講得啱嘞。你自己凜下鴉,好眉好貌,仲DBS添。點會撈得咁霉呀.,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
資深网友winwinxxx話
cxxxxxy呢件嘢令我想起星期五冇女果個龍心,都係一啲有精神病患嘅可憐宅男,現實中無法同外邊正常溝通,只有在人網自行發洩,由得佢喇!

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-7-5 02:45
哦!中國新春出國旅遊是性工作者賺取GDP,係你講嘅,你唔講鬼知咩。
跟者,你又話新春攜眷出國旅遊,目的 ...

前輩

理直氣壯 就5好 偷番薯 扮咬人

咁L

教識你計條數先啦

193512月+10年(九年之後)=1945年10=11

高祖 話就話 15歲

實情系5.x歲

農曆計1年、新曆計1年、第1日生日計2年…無錯…你Arm…系5.x歲

清朝農曆又計,民國新曆又計,咁 前輩 如果 家族式 信 回教 計埋 回曆

咁米

做乜5貼第4點啊,想扭出 馬陖道,5洗左扭右扭嫁,直接收貼米得 Law

前輩
咁 你 102歲 女高祖 到底 幾多歲 服役 嫁

5好回得咁 Hea

耍嘴皮 就 耍到底

女高祖 5咁早服役102歲 重要 比你 (我冇學似你咁 5夠人講就 總動員 冚家人 Wor) 冇得 退役

服役期 系 航母 3.x倍,黑頭人都送走2件啦,條命真系 苦呀

你做孫既5好用到咁盡 102歲 都 5放過
黑頭人 留底隻 航母 叫你 照顧 5系 叫 你 用 過 Wor
你 5記得 黑頭 人 臨 落去 下面 果陣 交帶過你 D 乜 拿
你哩隻 驅逐艇 系 保護 隻 超齡 航母 嫁

2萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-7-5 08:39

唔記得呀?扮失憶?

服役期系別人 X.x倍,黑種人、白種人都要迎送兩種人啦,條命真系 苦呀
你做人唔好去得咁絕

父母在不遠遊,你講嘅
你尐白頭健在?
咁你又遠遊當佢地死㗎?
咒死雙親咁不孝?
你尐GDP係保護你尐人渣賤民㗎

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-7-5 08:44

前輩

你做乜扮摸清我個底啊

屈個背景過我 就 自己 Loop 精神勝利

咁L

教識你計條數先啦

高祖 話就話 15歲

實情系5.x歲

農曆計1年、新曆計1年、第1日生日計2年…無錯…你Arm…系5.x歲

清朝農曆又計,民國新曆又計,咁 前輩 如果 家族式 信 回教 計埋 回曆

咁米

做乜5貼第4點啊,想扭出 馬陖道,5洗左扭右扭嫁,直接收貼米得 Law

前輩

5好回得咁 Hea

耍嘴皮 就 耍到底

女高祖 5咁早服役102歲 重要 比你 (我冇學似你咁 5夠人講就 總動員 冚家人 Wor) 冇得 退役

服役期 系 航母 3.x倍,黑頭人都送走2件啦,條命真系 苦呀

黑頭人 留底隻 航母 叫你 照顧 5系 叫 你 用 過 Wor
你 5記得 黑頭 人 臨 落去 下面 果陣 交帶過你 D 乜 拿

多謝你啊,102 都推出泥做,5怪得 GDP 咁高啦

2萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-7-5 08:49

唔記得呀?扮失憶?

你做人唔好去得咁絕

父母在不遠遊,你講嘅
你尐白頭健在?
咁你又遠遊當佢地死㗎?
咒死雙親咁不孝?
多得你囉,大無私,連私家地都供應囉,好生意!賺多尐!

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-7-5 08:57

前輩

你做乜扮摸清我個底啊

屈個背景過我 就 自己 Loop 精神勝利

咁L

教識你計條數先啦

高祖 話就話 15歲

實情系5.x歲

咁米

前輩

5好回得咁 Hea

耍嘴皮 就 耍到底

多謝你啊,102 都推出泥做,5怪得 GDP 咁高啦
宜家你自己用1次幾$

2萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-7-5 08:59

唔記得呀?扮失憶?

你做人唔好去得咁絕

父母在不遠遊,你講嘅
你尐白頭健在?
咁你又遠遊當佢地死㗎?
咒死雙親咁不孝?
多得你囉,大無私,連私家地都供應囉,好生意!賺多尐!
嘩!你興自己出品自己用㗎?真係肥水不過別人田。一家親喎!