搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

特首辦被指修訂立法會查UGL文件 689:有權表達睇法

2萬

論壇元老

http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/504875/

立法會調查行政長官梁振英 UGL 事件的專責委員會舉行閉門會議,副主席周浩鼎提交有關委員會研究範疇建議的文件,被指曾經由特首辦做過修訂。

梁振英被問到特首辦是否干預立法會運作,以及是否有利益衝突,他說作為受調查對象,有權表達對研究範圍的看法。

你都痴撚線!! 問過你邊樣查得邊樣唔查得,咁仲查黎做乜??

論壇元老

吊佢老味 689西 !  明目張膽同 鳩好頂 打龍通,
仲厚顏無恥話冇犯錯 !

等同考官將試題通水比考生一鳩樣 !
點知個柒頭考生仲話佢有權事先知道試題,
因為正式考試時佢都會知道試題架啦 !

呢D畜牲,真係 獻世 阻住地球轉 !

1萬

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2017-5-15 19:11
吊佢老味 689西 !  明目張膽同 鳩好頂 打龍通,
仲厚顏無恥話冇犯錯 !

俾着唔係 689,  一早俾人告妨礙司法公正罪

金牌會員

特首以什麼職權,竟可以向監察牠的議員施壓,梁振英的存在真是侮辱了人類

金牌會員

這行為如合理可解散立會,不要浪費資源投票,梁振英的行為是犯下嚴重罪行破壞制度,如共產黨包庇這行為就是垃圾政黨

論壇元老

689西 惡人先告狀, 話要追究破壞保密協議的人,
仆佢個臭街 ! 保密協議最-最-最-基本既原則係唔包括隱藏罪惡行為既 !!!
為左公眾利益, 更加唔可以包庇好似 689西 呢 D 人渣 !

今次既洩密者, 簡直係香港市民心中既 英雄 至真 !!!

論壇元老

梁振英修改UGL調查文件 周浩鼎出賣委員會誠信破產〈蕭若元:最新蕭析〉2017-05-16

https://youtu.be/hupMi-cA18Y

金牌會員

司馬超之心民賤聯攻亂會保皇狗,全班奴才廢柴為主子,黑白不分乜柒壞事做盡,盡做!害港害民遺害萬年,全班仆街生仔無屎忽!
你老母冇賓州好頂柒到冇朋友頂你個肺,正一梁振英個契弟屎忽鬼,兩個入房匿埋衣櫃裏邊搞完嘢,出嚟話無違法?當香港人低B呀!依家立法局要查689呀,你仲要問過689想查乜嘢?你係咪食咗屎呀!你條粉皮自己了斷啦,民賤聯都俾你咁嘅料入黨仲副煮食,害全家啦。有性格就快快趣執包狀好走、唔送!

金牌會員

我想知強奸犯可不可以私下與受害人了解案情?

金牌會員

必須要68狗洗淨八月十五等入冊爆菊花、別無選擇!