搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

特朗普Twitter 和“CNN”摔跤意味打低CNN

1萬

論壇元老

特朗普在推特上發了一段挑戰CNN視頻,視頻顯示,他穿著西裝,在一個摔跤場外和一名男子摔跤。這名男子的臉部被CNN的圖標遮蓋。

不清楚這段視頻是誰拍的,但是視頻是在特朗普的官方推特賬戶上發佈的。

特朗普近期一直在和CNN打嘴仗。不過一名顧問說,任何人都不應將特朗普的言論視作威脅。

白宮國土安全顧問Tom Bossert(即美國版華春榮)也對ABC說,他認為特朗普被媒體“暴擊”,他有權利作出反應。

白宮發言人Sarah Sanders上週說,“特朗普從未以任何形式或方法推廣或鼓勵暴力。”

http://toronto.singtao.ca/1863831/2017-07-02/post-特朗普推特發視頻-和cnn摔跤場外摔跤/?variant=zh-hk

論壇元老

我真擔心 Holy Xi 的安全,就叫瞎心在 G20 開會小心佢老友條顛佬侵侵。
條輪屌周圍撩交打,賣武器俾台獨助佢氣焰,又派戰艦去南海挑戰瞎心獨霸亞洲稱皇。
條顛佬講你唔過,一定好似打 CNN  咁打尻你。
佢話你係佢老友,但成曰後面督你背脊,侵侵真係顛㗎!
你又肥又輪盡,一定俾佢打低,隨時無命開十九大,小心侵侵呀!

1萬

論壇元老

blksteele 發表於 2017-7-3 04:51
我真擔心 Holy Xi 的安全,就叫瞎心在 G20 開會小心佢老友條顛佬侵侵。
條輪屌周圍撩交打,賣武器俾台獨助 ...

師兄,習總係新中國代表,應該精於太極
亞侵係美國牛仔表表者,當佢擅長散打
而家當街打一場先

論壇元老

唉,國內糞青話中美會打番場。
Holy Xi 來港有中南海保鑣加九千差人。在國內,隨時出坦克同幾萬軍人勤王。
去 G20 係唔可帶保鏣,隻揪隻。
今次大鑊,侵侵咁沙塵耀武揚威,話俾人聽,準備打尻任何人。
話之瞎心最叻太極或推手,侵侵佢忿怒話你廢嘅,北韓幫唔到手,一言不合,準備隨時郁手打尻呢個肥佬,有板你睇。
睇住好似 CNN. 咁,倒地不起,北載河,十九大開唔成。郭文貴留番啖氣喇

1萬

論壇元老

blksteele 發表於 2017-7-3 05:42
唉,國風糞青話中美會打番場。
Holy Xi 來港有中南海保鑣加九千差人。在國內,隨時出坦克同幾萬軍人勤王。
...

未得住,要睇佢播理王岐山同范冰冰係國貿飯店18088 室事件真偽至得
今集講到9分幾至開始講,又長又臭

論壇元老

都話雜核心怕人暗算,一出巡就大隊保鏣。相信去廁所都幾條友磅住。
老王都唔少保鏣,點攪女星?相信佢唔敢單獨在房,同保鏣羣戲范冰冰? 咁又好睇個拍咗偉哥都唔掂的老王呀