搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

点樣救劉曉波離開中國

論壇元老

鬼佬大夫識治人不懂治共產黨,黨要面,唯有用激將法,話劉死梗,但去外國最少有半年命,中國大夫即刻會彈起,出埋中南海氣功大師都未必得,阿爺我唔孭嫁!阿超著褲,咪即管俾鬼佬舞,睇怕唔長命得過北韓放嗰位,萬一阿爺唔衰得激起把火真係叫國寶級高人用真氣吊劉命,都赚咗!
懇請有心翻譯英文擺落特朗普tweeter度,佢一定講得出做得到!

論壇元老

【劉曉波肝癌】美德專家為腫瘤科權威 布赫勒爾教授擅長器官移植                                       

美國和德國醫學專家應劉曉波的家屬要求,今日下午2時抵達中國醫科大學附屬第一醫院為劉的病情會診。兩名專家來頭不小,為腫瘤科的國際權威。

美國MD安德森癌症中心放療系赫爾曼教授(Joseph M. Herman)為放射腫瘤學專家,於2013年2月開始為「胰腺癌行動網絡」的醫療諮詢委員會會員,由1996至2017年的發表研究論文數量則多達253篇。

德國海德堡大學醫學院外科系主任布赫勒爾教授(Markus W Büchler)則是外科手術權威,特別擅長器官移植手術,他曾在科學期刊發表300多篇學術論文,曾獲得法國巴黎抗腫瘤化療國際會議、美國西雅圖電腦身體斷層掃描學會等多個研究獎項。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/us/20170708/56930905

論壇元老

咪笑我鳩噏,呢招列根對蘇聯吹星球大戰用過,美國佬可以話將會用最機密納米分子細胞机械人遏止癌細胞,歡迎中國醫療人員交流觀摩-仲唔流哂口水!

1萬

論壇元老

我諗劉曉波都唔諗住好得返, 但求拖到可以救埋老婆出國, 不過中國政府應該唔會放行了

1萬

論壇元老

呢兜雜種真係笑騎騎,放毒蛇嗰種冚家剷嚟㗎!

4萬

論壇元老

不如來香港的私家醫院?

論壇元老

無得救,確定波係死硬嘅才畀佢去醫院,佢地唔驚佢唔死,問題係唔放佢老婆走,等佢老婆生埋can又終末期,就可能畀佢出國醫嘞,北韓放個美國人走同樣手法,一定斬草除根先收手

4萬

論壇元老

sfkeung 發表於 2017-7-11 09:45
咪笑我鳩噏,呢招列根對蘇聯吹星球大戰用過,美國佬可以話將會用最機密納米分子細胞机械人遏止癌細胞,歡迎 ...

有無留意啲外國人好介意癌症?
搵個就死的病人來試新藥或新療法? 都不是無可能啦!
大家 小心 殘酷和恐怖 醫學....
背後有啲乜嘢陰謀真的好難估.... 又是長生不老術?

癌症 其實是 人神戰爭?

論壇元老

仲慘黨 唔放`劉曉波 出外國就醫,
如果 劉曉波 不幸死在仲慘黨魔掌之中,

仲慘黨  好快要為劉曉波陪葬.

高級會員

王傑

上帝也哭泣
作詞:王傑
作曲:王傑
編曲:陳志遠

*我即將閉上我的眼睛 此刻一片黑暗看不清楚
 不知道是誰在身邊哭泣 是誰輕言在嘆息
 此刻我感覺好像是上帝在哭泣

#我雖然已經離你遠去 只是心裡還是放不下你
 因為那人間已變得無情 連那六月也會下雪
 原諒我永遠不能再給你春天