搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

傳劉曉波已離世 消息未獲證實

1萬

5萬

論壇元老

傳劉曉波已離世 消息未獲證實

2017/7/13 — 20:32

https://thestandnews.com/china/% ... %E8%AD%89%E5%AF%A6/

3萬

論壇元老

有師父感覺到佢無咗氣?

1萬

5萬

論壇元老

有師父感覺到佢無咗氣?  網友你講嘢越嚟越隱晦點解唔可講明啲呢?.若怕就不如唔出聲確保唔使被坐洗頭艇.

3萬

論壇元老

【蘋果新聞】【劉曉波病逝】數百便衣駐守瀋陽醫院 氣氛...

【蘋果新聞】【劉曉波病逝】數百便衣駐守瀋陽醫院 氣氛緊張
全文見: http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170713/56952313

罹患終末期肝癌的諾貝爾和平獎得主劉曉波,因肝癌去世,終年61歲。

劉曉波留醫的遼陽中國醫科大學第一附屬醫院,位於瀋陽市中心南京街的中山廣場旁,平日車水馬龍,但因劉多次傳出病情告急彌留,今日醫院門外開始有大批疑似公安、國保人員在醫院外圍聚集,部分便衣公安、國保頭戴黑色太陽鏡或帽,三五成群於醫院外圍集結,有的坐在醫院外石壆,亦有部分自帶摺凳坐於醫院外行人路,不斷打量過路行人,如覺可疑會即時糾眾上前包圍 ... more ....

3萬

論壇元老

bbchk 發表於 2017-7-13 21:38
有師父感覺到佢無咗氣?  網友你講嘢越嚟越隱晦點解唔可講明啲呢?.若怕就不如唔出聲確保唔使被坐洗頭艇.
...

好奇一問啫.....
香港有無高人可以隨意捕捉某某人的氣?
捉賊都有用呢....
算啦.... 不講 DragonBall 了!

論壇元老

bbchk 發表於 2017-7-13 21:38
...

依條友short short 地又或者係低級AI!
佢成日將D宗教,日本漫畫名詞亂放,而佢又咁得閒將咁多電台,新聞link貼來貼去,唔知乜料!

3萬

論壇元老

Related:

劉曉波肝癌病逝 抑鬱而終
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=241446

【劉曉波肝癌】胡佳、北風:有消息指劉已去世 有待核實
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=241439

3萬

論壇元老

come2hk2014 發表於 2017-7-13 22:05
依條友short short 地又或者係低級AI!
佢成日將D宗教,日本漫畫名詞亂放,而佢又咁得閒將咁多電台,新聞 ...

點解咁緊張現實和動漫的分界呢? 算啦.....
小人覺得世上總有真高人不露相啦!
引用動漫只是想講下笑和溝通用!

1萬

5萬

論壇元老

come2hk2014 網友:你明唔明佢哋意思?我都唔知佢講乜.詞不達意為多!

3萬

論壇元老

bbchk 發表於 2017-7-13 22:31
come2hk2014 網友:你明唔明佢哋意思?我都唔知佢講乜.詞不達意為多!

氣 .... 明就明, 不明就當見鬼啦!
BTW,
不知 風水命理 可否 算到 劉生 今次 大限 呢....