搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: tonyfirehorse

趙博係謎網最出色的新進主持!

金牌會員

Dr. 趙 good .............

金牌會員

陳博, Henry 都算新進主持

論壇元老

樓主,唔好攪埋啲咁嘅比較啦,你會比到好大壓力各主持人架,蕭生都好難做架,總之話各有所長,各有千秋咪得囉!各主持人都心中有數識點做架啦!

論壇元老

both are good.....fully support

金牌會員

後生可畏

2萬

論壇元老

PNG 發表於 2013-7-6 11:40
樓主,唔好攪埋啲咁嘅比較啦,你會比到好大壓力各主持人架,蕭生都好難做架,總之話各有所長,各有千秋咪得 ...

呢個世界本來就充滿壓力;而且做公眾人物就係咁;要習慣與壓力相處;方成大器。
1) Make peace with your past so it won’t screw up the present.
2) What others think of you is none of your business.
3) Time heals almost everything, give it time.
4) Don’t compare your life to others and don’t judge them. You have no idea what their journey is all about.
5) Stop thinking too much, it’s alright not to know the answers. They will come to you when you least expect it.
6) No one is in charge of your happiness, except you.
7) Smile. You don’t own all the problems in the world.

論壇元老

tonyfirehorse 發表於 2013-7-9 23:19
呢個世界本來就充滿壓力;而且做公眾人物就係咁;要習慣與壓力相處;方成大器。 ...

咁又係,蕭生都希望啲靚成長,第日可担大旗,就當少少苦楚等於激勵吧!
送羅文首「前程錦繡」你聽:
http://forum.memehk.com/forum.ph ... tid=7362&extra=

新手上路

江山代有後人出
各領風騷五十年

2萬

論壇元老

PNG 發表於 2013-7-9 23:30
咁又係,蕭生都希望啲靚成長,第日可担大旗,就當少少苦楚等於激勵吧!
送羅文首「前程錦繡」你 ...

我就希望向民主路上進發的人;冇人係邊個的靚;亦都唔好再有人係邊個的教徒;最重要的:中國人唔好再自動(冇得選擇)被代表;特別是被共匪代表了.....
1) Make peace with your past so it won’t screw up the present.
2) What others think of you is none of your business.
3) Time heals almost everything, give it time.
4) Don’t compare your life to others and don’t judge them. You have no idea what their journey is all about.
5) Stop thinking too much, it’s alright not to know the answers. They will come to you when you least expect it.
6) No one is in charge of your happiness, except you.
7) Smile. You don’t own all the problems in the world.

金牌會員

趙博單挑千古風流,同劉嗡獨擔個半鐘嘅隨意門一樣令人另眼相看!激讚!