搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: lasergun

【林忌評論】 高鐵騙局圖窮匕見

1萬

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2017-8-14 18:55
#17      http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=243119&page=2#pid1042176

fangtao 網 ...

chan-jacky-18 網友
box 既毒 5系 明毒
陰毒
咁先值得聽啊

明門正派
聽 蕭生

陰陰毒毒濕濕
聽 box

如果你聽左 box 幾次
証明左2樣野
1:你對我有怨念,要找 我 錯處 完全 冇用 "講明5算整蠱" 泥包容我
2:你聽5到言外之 "" 系你 開左個 自我 保護 mode filter 左 你5想聽到既野

我發覺 好多人都 5識聽 Box,就算 正、反 2邊都5識聽,讚 box 既 讚得5到 point:屌 box 既 又屌得 5到位,系我 攻正  box 個 "" 位,咁先 激到 box 搏嘴 認2次錯,box 已經 實名制 blk 我,優勢已經系曬 box 果邊,如果 box 冇怨念(理虧) 有乜須要搏嘴 (其實應該系3次,果次系 box 節目公開承認 佢 自創 果套 "千欺祝福文" 系呃9人,可能系咁 box 好耐都冇系節目度 吹捧),因為 我同 box 既 諗法 大致1樣,不過我就 真系"講明5算整蠱" 咁揭 box 底牌…。

論壇元老

fangtao 發表於 2017-8-14 19:37
chan-jacky-18 網友
box 既毒 5系 明毒
系 陰毒

1:你對我有怨念,要找 我 錯處 完全 冇用 "講明5算整蠱" 泥包容我
2:你聽5到言外之 "陰" 系你 開左個 自我 保護 mode filter 左 你5想聽到既野
####################################

fangtao  網友,
你既第一句証明我推測你患有 妄想被迫害症 係估中左 !

你既第二句係用強詞奪理, 掩飾  砌別人 生豬肉 既 不君子行為 !