搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: kooching1875

教大校園有大字報祝賀蔡若蓮兒子 張仁良: 必定徹查到底

1萬

論壇元老

sinvidia 發表於 2017-9-9 07:12
主流傳媒歸哂邊

鬧建制派D仆街就唔得

佢個仔抵唔抵死我無評論,我只係小班建制撚同佢哋啲爪牙,當班學生被控時講過啲咩說話,現在有冇資格譴責人
賭場乞兒粉仔 菠蘿學棍經
天怒人

論壇元老

佢咁撚傷心,去撚埋陪葬,就一流!
何鄉為樂土  安敢尚盤桓

論壇元老

chiuwing28 發表於 2017-9-9 11:37
佢咁撚傷心,去撚埋陪葬,就一流!

一齊打番四圈  

論壇元老

徹查到底,趕出校就最正確,唔做正契弟!仲唔係以言入罪, 烈士死得有價值。

如果係西環派嘅共生仲好,為犧牲係佢嘅光榮同先苦。

呢個節目分析到底搞乜鬼。。。

https://www.youtube.com/watch?v=YX5dyAYCG4U

3萬

論壇元老

D腦囟未生埋的所謂知識青年,不斷比子彈對方!不斷比子彈對方去運用雙重標準既機會!在不斷討論呢D泥獎交既事情,香港真正要做的事如何?放在天邊外?無人理?梁游如是,林子健如是,呢次亦如是!可以分開情緒及理智想一想先做呢?你們魯莽的行為,全香港爭取民主的人都要替你們找數,香港民主不單祇遥遥無期,更加倒退!請分開情緒發洩及理智行為!對方PK,我們是否要一樣PK,甚至比佢更PK!這些行為會否被香港大多數人接納為對的行為!會否被國際接受是正確的行為!進而獲得認同及同情呢?

論壇元老

whylee 發表於 2017-9-9 13:01
徹查到底,趕出校就最正確,唔做正契弟!仲唔係以言入罪, 烈士死得有價值。

如果係西環派嘅共生仲好,為 ...

777  仲毒過  689  

將小事化大, 大事激化

金牌會員

呢幾日晌youtube追緊郭文貴爆料
部份爆料內容同香港都有關
最重要係佢藉王雁平事件(早前五毛twitter打擊佢)反擊, 五毛大敗, 網外世界支那狗晌newyork打郭支持者的亦俾美國差佬捉左, 國際刑警第二度通輯郭令郭申請政治庇護,  ... ... 成件事立體非常
事件引出一連串中共全方位(包括美聯社)行動更加佐証郭文貴打中當權要害
港媒全程粒聲都冇, 只報他國天災同恐嚇年青人.

論壇元老

#87   http://forum.memehk.com/forum.ph ... page%3D1&page=9

樹欲靜而風不息,   港人自強反壓迫.
蕭聲不息   ------------    以古論今
#########################

2017-9-9日

孔子三分鐘 (15)子曰:小不忍則亂大謀    發佈日期:2012年3月5日
https://www.youtube.com/watch?v=xeo9bmIK_1I

個人理解 :

對於 近期 大學校園 掛 港毒標語 行為,
唔講係有 納粹黨2.0 地下成員,
重用 流熱精, 撚仲痕 兩隻 卧底鬼 既奸計,
就算係普通學生所為,
蕭生 一早 批評 為 :
匹夫之勇,莽撞闖禍而敗壞大事 !

論壇元老

【碩破天驚】 9/8/2017 陸生專政中大民主牆 共青團叫好

https://youtu.be/nqezoF_L_fU

論壇元老