搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

比朝鮮半島更值得擔心

論壇元老

祇是蕭生話咗唔講,郭文貴所爆嘅香港人似不關痛癢,但一派掌黨軍中紀,一派掌國務院經濟地方,再前朝九龍治水諸侯軍頭+九大後拉的拉退的退,你以為是衷誠合作共管江山?高深政治咪問我,我真係唔識,但睇大大塊面幾時有日似係舒懷,見縫插針,對軍隊整治不停要求效忠,係做俾外便還是裏便人睇?郭文貴向誰效忠更是可圈可点,刨馬睇路睇往績,老毛不攪文革必被劉少奇陰乾,一如不打韓戰不能制服軍頭,開放改革之初鄧陳能平衡共能祇係鄧陳性格不爭虛名重天下,而中國已一窮二白有乜可爭?今時今日無名份則無權,要做核心,中國三十年生聚教訓,財富超英日近美,大貪幾百億,鉅貪搞個遙控集團上萬億,利之所致,令多少從龍之士捨命追隨?表面是一統天下,何來有人敢隔洋放箭?北朝鮮又只衹靠普京唔使俾面阿爺?太多變數,咪話我陰謀論上瞄腦,變生肘腋將至了.

1萬

論壇元老

淺層邊境核試根本已經系變相簡接掟終蟈共核彈,宜家個局 最開心系 普京…

金牌會員

老毛不攪文革必被劉少奇陰乾,一如不打韓戰不能制服軍頭......

感謝樓主能夠體會到先帝發動文革及韓戰的苦衷......

樓主呢份"同理心", 堪稱同理心之中嘅 XO!!!

ScreenHunter_44 Oct. 10 20.33.jpg

論壇元老

我只想郭文貴快D放冰冰同其他女星的真實床上戰鬥片出來.

1萬

論壇元老

大陸自己塘水滾塘魚都可以玩好耐
今次真係可以萬歲了

金牌會員

wowo 發表於 2017-10-13 14:49
大陸自己塘水滾塘魚都可以玩好耐
今次真係可以萬歲了

5個人5日食5隻雞,
而家有13億隻雞, 13億人, 可以食幾耐呀?

食指浩繁呀, 要亂就煩, 唯有...

金牌會員

發表於 7 天前 |顯示全部樓層
topmagic 發表於 2017-10-13 15:44
5個人5日食5隻雞,
而家有13億隻雞, 13億人, 可以食幾耐呀?

放心!!!

黨媽媽已妥善解決食品供應問題......