搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 講古佬

馬照跑.冬季賞 17/18

1萬

版主

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
第五場 第四班, 草地, "C", 1650米, 好地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
12勁嘉輝(T236)$45$227
28玩得喜(A239)$826$76
311神乎其技(A174)$577
47永益善(B003)

第 4 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
傻強1/4$111
小弟3/4$222
堅哥15/4$900

尐馬睇落唔難中,就係中唔到。

1萬

論壇元老

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
講古佬 發表於 2017-12-13 23:50
第五場 第四班, 草地, "C", 1650米, 好地

差 DD 永益善 頂多步  禾中 .. DLM  

1萬

論壇元老

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
2017-12-17 第 5 場

【11 確威風】

細粒馬負輕磅在三班出擊較合,
雖無過人之處,勝在演出穏定,可以做胆。

【2 中華之光】

四歲馬演出不進反退,碓令人失望,
轉換手法在短途出擊,望能發揮後勁搶入一席。

【4 得勝駒】

新馬無甚可評,獨忌大摩出二只,
主力難測,唯有一併選取而已。

提供:【 11 + 2 + 4 】

2017-12-17 第 5 場.png

1萬

版主

{!----}
咁鳩多新馬,且睇試閘,睇唔到乜柒睇頭,真係唔值得投注。

【3 活影】
呢隻叫好尐,且看陣上表現如何。

【7 競駿天驕】
初出第三,今場對手仲撚唔掂,三甲份子。

【11 確威風】
若然係普通三班賽,呢隻又係三三四四。
若果係呢種新馬賽,則可乘進度未足,偷襲得手。

新馬賽提供:
第五場 【3 活影】【7 競駿天驕】【11 確威風】

1萬

論壇元老

講古佬 發表於 2017-12-14 23:16
咁鳩多新馬,且睇試閘,睇唔到乜柒睇頭,真係唔值得投注。

【3 活影】

要新晒馬 , 攬 x 住炒 banghead[1].gif
    2 中華之光 + 3 活影 + 7 競駿天驕   

1萬

版主

發表於 昨天 18:39 |顯示全部樓層
第五場 第三班, 草地, "C+3", 1200米, 好地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
14得勝駒(B112)$133$45
212君達星(B019)$113$88
37競駿天驕(B097)$25
411確威風(A094)