搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: fangtao

实名:性侵3岁以上小孩很早就产业链了 每天交易不低于50亿

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-3 23:10
晚輩
你識得乜叫負責就5會成日有位比我入到啦

就係你唔駛自我負責咪亂嚟囉

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-3 23:40
就係你唔駛自我負責咪亂嚟囉

晚輩
如果1個人系負責任既
幾十年生活經歷
遇到錯5
系會總結經驗
等下次5會犯
不段修正自己
到左1把年紀
..........................................
除非
但系為面子負責
所以先會 修負 not 修正
因為每次犯錯
你第1時間諗 推左佢、遮左佢、搬左佢……

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-3 23:51
晚輩
如果1個人系負責任既
幾十年生活經歷

你嘅自白書?

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-4 05:46
你嘅自白書?

晚輩
你話乜就乜啦,總之你論事就論事,識幾多講幾多,5好為左咬我扯長輩落水好話長輩為 xx 背書,D說話諗清楚先好講,我題5到你咁多,結果又要讚翻長輩打圓場自摑。個天系有眼既,驚死人地5知 你 keep 朋友 FP,重自作聰明大大隻字註明 "已刪",系米想話比人知,好在你系 Del Po 之前有 keep 底,叻叻豬。如果5系天意 就系你 明目張膽偷食5抹嘴,就系長期5肯負責先搞到咁,長進5到高級棋藝1步10計(英式管治技巧)。

金牌會員

fangtao 發表於 2017-12-4 09:12
晚輩
你話乜就乜啦,總之你論事就論事,識幾多講幾多,5好為左咬我扯長輩落水好話長輩為 xx 背書,D說話 ...

只許為 Bencan 背書
不可說出國情

精闢啦。Bencan其人自相矛盾雙重標準之多,見怪不怪。佢site黨媒央視,就話“有來源有出處證明真實性”。宜家你個報道都係有來源有出處播,佢又唔肯認。(至於三歲以上 比佢老屈 曲解成 三歲,就例牌預咗啦。)

至於“個個國家都有”既爛招,唔洗多評啦。“個個國家都有貪污,個個國家都有犯罪,個個國家都有性侵,(所以中國未必比西方國家差)”。但係如果我話“個個國家都有外匯,中國有外匯,津巴布韋有外匯,中國外匯有優勢?同津巴布韋無分別喔”佢一定唔會認啦。

2萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2017-12-4 09:28
不可說出國情

“個個國家都有”

哩句好易拆
問下佢 自己隻腳就知

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-4 09:12
晚輩
你話乜就乜啦,總之你論事就論事,識幾多講幾多,5好為左咬我扯長輩落水好話長輩為 xx 背書,D說話 ...

真理唔會被奸人糊弄的,你自己失手被擒還賴皮?

個天系有眼既,驚死人地5知 你 keep 朋友 FP,重自作聰明大大隻字註明"已刪",系米想話比人知,好在你系 Del Po 之前有 keep 底,叻叻豬。

個帖係你嘅,個段 ” 己刪 ” 貼出現在你回貼內,你 keep 底喎,被引用後,就
毀屍滅,去誣告人   "明目張膽偷食5抹嘴 ” 你承認否?你 ”就系長期5肯負責先搞到咁,長進5到高級棋藝1步10計(英式管治技巧)。” 呢尐就叫邪不勝正!

君子坦蕩蕩 小人長戚戚

金牌會員

fangtao 發表於 2017-12-4 09:34
“個個國家都有”

哩句好易拆

弊在你叫去問雙腳(移民)既時候,佢會叫你問父母(血統)呢!

有人話要知道國籍就問父母,我就見過有好多人加入外國籍唔話父母知。

2萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2017-12-4 09:28
不可說出國情

Bencan其人自相矛盾雙重標準之多

從 Day1 相遇 晚輩,就知 佢 好重視 last voice,鋪鋪清,要鋪鋪贏。
即系話 master 5到 大思維、大辯論。佢到左下1鋪 可以用 5同 logic 論事,龍門點搬睇情況,前後 Po 完全可以5 1致。

我同佢打立體戰,用 round up 佢之前以為 last voice 左既鋪泥 矛盾 佢,我跟人論事5拗氣,激將法聊我鬧交含糊個主題 對我冇用,對付哩種人,你鬧佢冇用,只有 矛盾 佢、佢 先系 特效藥。

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-4 09:39
真理唔會被奸人糊弄的,你自己失手被擒還賴皮?

個天系有眼既,驚死人地5知 你 keep 朋友 FP,重自作聰 ...

晚輩
咁你 5 豬罅
你叻曬罅
咁即系剩得1個可能
系哩件事上面
除左 天修
我真系諗5到第2個解釋