搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: fangtao

实名:性侵3岁以上小孩很早就产业链了 每天交易不低于50亿

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-5 10:19
晚輩
同你講过i論事5好拖人落水打掩護,你copy 得我就當你認同,5该你就用翻你既point 泥support你,5好 ...

你copy 得我就當你認同

我越睇越好笑,咁無恥嘅人都有,你唔記得你copy網頁講唔關你事,諉過於人!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-5 11:13

我越睇越好笑,咁無恥嘅人都有,你唔記得你copy網頁講唔關你事,諉過於人! ...

晚輩
伏得你我梗系留1手嫁啦
系啊,but 我冇加 Comment 嫁
我只系1個 messenger 泥

1系咁 law
你5好加 comment law
你跟我學野咁耐
你冇學到哩招既 精華 咩
教左你過 lor wor
教曬你過 lor wor

2萬

論壇元老

我越睇越好笑,咁無恥嘅人都有,你唔記得你copy網頁講唔關你事,諉過於人! ...

晚輩
重有 arm arm 你先衰完 "朋友 己刪 Po 經你手 重見天日,你重 7到要標明--已刪" ,我打左包單 你 1定有 keep 長輩 FP,你咁快就 背書 我哩個 推定,你重有冇 7 D 啊 豬隊友…

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-5 11:49
晚輩
伏得你我梗系留1手嫁啦
系啊,but 我冇加 Comment 嫁

你伏得真好,你話嘅!唔認咪屈人囉

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-5 11:59
晚輩
重有 arm arm 你先衰完 "朋友 己刪 Po 經你手 重見天日,你重 7到要標明--已刪" ,我打左包單 你 1 ...

衰?你仲衰未夠呀?
自己存底就屈人keep住
被篤爆就馬上毀屍滅跡
真豬!

2萬

論壇元老

晚輩
重有,你知我 5系 擦鞋仔,你借 得哩D 大事大非 既 topic,我1定5會為 擦鞋 打哈哈 欺皮笑 同而不和 物以類聚,你根本就系借長輩打掩護,引火外燒轉移壓力…

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-5 10:23
咦!你的慣技喎,唔得㗎

咦!你的慣技喎,唔得㗎

晚輩
"已刪" 哩D咁賤格既野都做得出,你有乜野系5得丫

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-5 12:07
晚輩
重有,你知我 5系 擦鞋仔,你借 得哩D 大事大非 既 topic,我1定5會為 擦鞋 打哈哈 欺皮笑 同而不和 ...

你根本就系借長輩打掩護,引火外燒轉移壓力…

FelixW 網友
人在做、天在看,你 arm arm 先各打50 比個台階晚輩,似乎佢口裡受教,but,依然故我只向自己面子負責,你推心置腹,晚輩就良心當狗肺,為左贏,5單止5 接受我建議 del Po,重要系你 幫佢 鋪完下台階(FelixW 發表於 2017-11-30 22:55 >> Bencan 發表於 2017-12-1 00:47) 5夠2小時,馬上又再借 del 左既 Po 重新包裝 泥救面子,哩次系連續 Po 2次,如果 我有心玩佢 5點出佢幼稚,佢重會繼續貼。

我5急於回你哩個貼,系因我知道 晚輩好快現形,等事實幫我說事,好過我單方面同你講晚輩有幾咁人渣賤格打大報告。系米好有牆內 feel 啊,但 晚輩 終身 為牆外人,有咁賤格就真系 天賦奇材,後天 高等 英、美 教育 冇起到+面作用,5系天生賤格、家學淵源,我搵5到任何解釋。

我可以打包單,晚輩 肯肯定有 keep 你 D FP,隨時攞出泥欺凌後輩(如果 晚輩 同 終蟈共 有線 而你 講野 越左 紅線 你話會幾恐怖,哩個 5系冇可能,晚輩 系 前警司,系 終蟈共 收編對象,晚輩 牆外人 完全5了 牆內事,但就 大仁、大2、大終蟈,哩個系有力 表証,不能不防)。你話 牆內 做人要 小心,你講得 arm,同中國人打交道真系要萬2分小心,但 你 以為網上 遇到 晚輩 哩個知己 可以推心置腹放下戒心,竟然最人渣既就系哩個牆外高端人口中國人,牆內世界1早系咁濁,牆外世界隨住 終蟈共 近10年 輸出軟實力,同時影響左好多牆外既 高端華人,孔子學院就系咁既產物比終蟈共搞爛左令 儒家大聖 成為 國際笑柄。自從 大國堀起,輸出貪腐,宜家 跟 牆外 大仁、大2、大終蟈 高端華人 交手,同樣要小心,世界 已經 5系你 當年 放洋海外 華人 咁單純。

我論事5系為左拗氣(所以我隨時做好道歉既準備),系為左叫醒人,我應承過你會依足禮數。上1局就斷 晚輩 5夠人講 長輩欺凌,己經見效。晚輩 系 豬隊友,象牙塔成長,末見過世面,人情世顧完全5識,1個句子 佢 可以完全 偏向佢 自己 泥 解讀,你果D 各打50 下台階,晚輩只會見到 Pro 佢果邊,結果幫佢變害佢。

事實,你都無謂幫佢,晚輩 Day 1 由你加入,根本就系當你水泡,你應該重有印象,我題過 晚輩,佢宜家 有 朋友 嫁罅,有負責既對象,管好自己把口。你宜家見到,有冇受教,後輩其實系氣哩樣野,而5系氣 晚輩 5重視佢生死。後輩 系個重情義既人,晚輩 明知 只有哩樣野氣到後輩,所以先不停翻炒再翻炒,而以晚輩既 見識、情操 亦都只有哩張 "反情義" 牌可打,晚輩 vs 後輩 識見、情操、智慧 實在系 天地之差,晚輩 只系 井蛙1隻,論理免問。晚輩 系 乜水丫,要 晚輩 重 視 後輩 生死,你哩個 台階 晚輩 5會考慮 架,晚輩 為左面子 完全可以犧牲你 長幼既情宜。

事件因我而起,我盡1分力贖罪,哩次出 重手,目標系斷 晚輩 以後 論事 5好再牽扯到 事外人 破壞你 長幼情宜,我見到系生效中,對住晚輩要好有耐性,包容,量度,不能急。
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=252791&page=61#pid1070354

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2017-12-5 12:09
咦!你的慣技喎,唔得㗎

晚輩

又中!又篤中!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-5 12:15
你根本就系借長輩打掩護,引火外燒轉移壓力…

FelixW 網友

晚輩
你條氣5順,就去翻原貼度 last voice,用你最善長既 條條列列 續 point 搏嘴,5好借長輩打掩護,你頂天立地中國人泥家麻,做乜咁 鵪鶉…