搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: S820

【觀察】十九大後掀官員「自殺潮」 折射趙樂際反腐持...

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-1-12 23:36
靓妹比你三分颜色你就上大红睇住其余七分已经比左人唔系点会猛咁叫大叔手下留情仲密密吩咐我唔好骚扰 ...

承蒙2位仙家眷顧,實銘感5中…,我知大叔系錫我多過 Bencan 網友既

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-1-12 22:20
你就變色龍,我哩d叫知錯能改,冇出過公海就系冇出過公海

知錯能改?呃幼稚園就得,你已到窮巷,算啦,走吧!

金牌會員

fangtao 發表於 2018-1-12 23:41
承蒙2位仙家眷顧,實銘感5中…,我知大叔系錫我多過 Bencan 網友既

中华鲟同三文鱼都无你份阿叔睇你似条花锦鳝多D成身滑潺潺捉都捉唔住唯有将手浸系醋度先捉得实滑唔甩. 你条鳝生命力强将头砍断照样活动好难劏不过红焖花锦鳝先放血斩件再加果皮花椒同老姜来炆系冬天食好鬼补身比阿叔送洒至啱快活过神仙

金牌會員

jojo2016 發表於 2018-1-12 21:21
甚麼無影腳? 不明白!
大叔你望望你左手便知道情留在那裏。。(^.^)

今晚睇第二場

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-1-13 23:40
中华鲟同三文鱼都无你份阿叔睇你似条花锦鳝多D成身滑潺潺捉都捉唔住唯有将手浸系醋度先捉得实滑唔甩 ...

有趣,very like it,哩個比喻都幾貼切,我不境幾十年面壁老江湖,我都覺得自己都幾滑不留手,系 大叔 有翻咁上下道行先睇得通,你睇戲睇到牙癢癢,系d 花靚仔 5識死 成日 中招 5 ten 你教路,死硬頸 題都冇用…

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-1-13 23:43
今晚睇第二場

大叔,你坐頭排啊,影到咁大個頭既

金牌會員

fangtao 發表於 2018-1-13 23:53
大叔,你坐頭排啊,影到咁大個頭既

你都傻旣坐头排都影唔到咁近咁清专业打灯大头相啦何况阿叔仲老 大头相唔系我影旣系丘亚葵传比我同班老友

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-1-14 00:09
你都傻旣坐头排都影唔到咁近咁清旣专业打灯大头相啦何况阿叔仲老花添 大头相唔系我影旣系丘亚葵传比我 ...

oooooooooooooor
but 宜家 數碼相機 auto focus and high iso,你系觀眾席 都影到 1定水平既相格

金牌會員

fangtao 發表於 2018-1-14 00:15
oooooooooooooor
but 宜家 數碼相機 auto focus and high iso,你系觀眾席 都影到 1定水平既相格 ...

牙擦擦咁你试下系舞台SPOTLIGHT影下睇下系点. 手机光圈唔可以调较又要配广角镜近摄镜对焦去阴影话咁易仲要唔好左住其他人添你做到咪你叻啰

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-1-14 00:38
牙擦擦咁你试下系舞台SPOTLIGHT影下睇下系点. 手机光圈唔可以调较又要配广角镜近摄镜对焦去阴影话 ...

我5系牙刷刷,你系行家我又點會班門弄扮鳝呢,你手機都影得好靚啦,宜家d 無反數碼 更加高質,配天崖鏡都5大舊,光源5洗考慮冇得變,丘亞葵 同 觀眾席 用同1個光源,5同系 你就要坐定定,佢就可以4維走嗟,容量無成本任 shoot,shoot 完先揀相,…