搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: S820

【觀察】十九大後掀官員「自殺潮」 折射趙樂際反腐持...

金牌會員

jojo2016 發表於 2017-12-11 11:07
良家女子存貞易,青樓妓女守節難。一品青蓮若為官,光風霽月伴清廉。

大叔說得對,污水中君子就如同火坑 ...

大叔发下牢骚啫妳放松D唔使乜都咁认真

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2017-12-11 20:53
大叔发下牢骚啫妳放松D唔使乜都咁认真

FelixW 網友
認真 好事 泥丫。 and 你都5算系發牢骚,你補充題醒我5好1竹高嗟, 正常言論 泥嗟。 and 你身體力行選擇做 3文魚 5留系 法國 印印腳,絕對有 道德 力量、位置 發言題點。 and 你重 欠鬧我兩句, 幾時 真系 有牢骚 就記得還 5 洗 忍手

金牌會員

fangtao 發表於 2017-12-11 21:27
FelixW 網友
認真 好事 泥丫。 and 你都5算系發牢骚,你補充題醒我5好1竹高嗟, 正常言論 泥嗟。 and 你身 ...

佢唔钟意我多声气话我監视佢喎. 咁阿叔咪少兩句旁白收声早D瞓啰

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2017-12-11 21:57
佢唔钟意我多声气话我監视佢喎. 咁阿叔咪少兩句旁白收声早D瞓啰

FelixW 網友
咁你集中精神 咬我米得 law, or 註冊過 新名 扮5識 討論 law, and 俠女 都系 你 驚 論政 最向 5arm 你 嘴形 你忍5到口又 炳佢 佢又 5搏得你嘴嗟

or 討論下D軟性話題,例如戲又得丫

金牌會員

fangtao 發表於 2017-12-11 22:08
FelixW 網友
咁你集中精神 咬我米得 law, or 註冊過 新名 扮5識 討論 law, and 俠女 都系 你 驚 論政 ...

我唔会咁古惑呃佢嘅至多少出兩句声啫

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2017-12-11 22:44
我唔会咁古惑呃佢嘅至多少出兩句声啫

FelixW 網友
你 arm,哩個 就系 忠、,真系好重要既…

子貢問政。子曰:「足食。足兵。民之矣。」子貢曰:「必不得已而去,於斯三者何先?」曰:「去兵。」子貢曰:「必不得已而去,於斯二者何先?」曰:「去食。自古皆有死,民無不立。」

咁我地 可以 扮 拗交 or 討論 國情歷史,等 俠女 路過 簡接 吸收 你d營養…

金牌會員

fangtao 發表於 2017-12-11 23:06
FelixW 網友
你 arm,哩個 就系 忠、信,真系好重要既…

你同佢讲多D书同就最啱嘞 咁等个傻妹路过个阵你帮大叔单声佢听. 学人听鈡云山嘅粤曲首先要听一段情. 叫佢听一㳄佢就会明白点解喽

論壇元老

FelixW 發表於 2017-12-12 22:55
你同佢讲多D书同戏就最啱嘞 咁等个傻妹路过个阵你帮大叔单声佢听. 学人听鈡云山嘅粤曲首先要听一段情 ...

大叔,   剛剛聽完了。 原來他就是那位..... 在夏季大熱天時,  還穿著整齊西裝,  堅持要飲滾茶的鐘老伯。
我真是..... 有眼不識泰山!

論壇元老

Bencan 發表於 2017-12-9 12:26
只要他們自願交出貪贓就寬恕他們,一切從今天開始呢?

ICAC 1974年成立,應該你未出生,你說不對!Googl ...

這是我今早跑步時特別買來送你的!

你知道花有刺是天生,而不是為了攻擊別人的。 不小心被刺到,痛一下,駡兩聲就夠了,再不高興就拿出鋤頭鋤掉它吧! 無理由要自己生氣這般蝕底。。 (^.^)

金牌會員

jojo2016 發表於 2017-12-13 07:35
大叔,   剛剛聽完了。 原來他就是那位..... 在夏季大熱天時,  還穿著整齊西裝,  堅持要飲滾茶的鐘老伯。  ...

知彼知己百战不殆. 不知彼不知己每战必殆. 妳系琴棋书画曲舞烹动之中最渣就系捉棋. 有智无谋又无耐性唔够奸十铺有八铺输