搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2017-12-10 又泥罅

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 3 鈦金剛,退化中,讓磅兼讓檔,得唔得先。

第二場 3 彪形猛漢,呢尐澳洲馬,仲有冇得進步呀。

第三場 6 當家精選,有機會隨時行人止步,place 梗係穩陣尐。

第四場 8 東瀛羅勒,呢隻唔鳩係里見皇冠,且日本隊主力,唔柒喺度。

第五場 4 澳斯卡,當初冇揀錯馬,禾唔撚信。

第六場 5 同樂日,有尐質素,但係唔係呢個路程,好彩對手唔係真二班。

第七場 7 四季旺,有得跑國際賽,都算好野罅。

第八場 2 新寫實派,布文嘅座騎,場場更有份量,日本代表,睇尼唔柒係拉拉罅。

第九場 11 同得福,轉谷草啦。

第十場 13 志趣相投,數據佳,對手弱,唔撚使講。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

十二月十日,沙田日馬。

第一場 11 喜盈運

第二場 

第三場 

第四場 1 高地之舞、2 攻心如焚、12 神業

第五場 1 紅衣醒神、2 幸運如意、11 狂暴不羈

第六場 

第七場 2 喜蓮獎星1 美麗大師、5 壯思飛、7 四季旺

第八場 5 善得福、7 妙聲傳城、8 更凌駕

第九場 

第十場 

1萬

論壇元老

{!----}
講古佬 發表於 2017-12-9 22:27
十二月十日,沙田日馬。

1 場 11 喜盈運 w  2 勝利仔 + 10 放馬過來 QT

2 場 4 英之友 + 5 笨柒蠢仔           單T+ 10 甘太陽

3 場 唔柒賭 !!  
4 場
5 場
6 場 2 活力小狗 wp 4 越影 + 11 京京千里

.......................

1萬

論壇元老

7 場
8 場
9 場 4 開心神狗 wp 10 領闖者 + 11 同得福  QT

10 場 3 宅大大w + 6 勝利導航

GoodLuck   banghead[1].gif