搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-01-07

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 4 魅力星星,試閘冇乜柒野睇,咁熱,梗係唔撚買。

第二場 7 糖黐豆,上次執到,加完磅仲得?

第三場 1 安喜,呢場查實好撚均勢,賠率乏味,必定唔柒搏啦。

第四場 1 勢必跑,一降班即刻攞尼,會唔會心急咗尐。

第五場 死鳩梗。

第六場 13 肇慶威威,剩低喺四班嘅中長途馬,所餘無幾,唔敢劃死。

第七場 5 喜悅繽紛,搶尼騎都冇用啦,橫睇掂睇,冇咁嘅級數。

第八場 12 君達星,起初已有尐監粗,睇下下季可唔可以突破。

第九場 3 平海福星,呢場形勢,熱門玩哂,呢隻係其中一隻熱門。

第十場 4 志趣相投,數據仍然強勁,尼到呢班,對手自然多咗,仲排埋外檔,做熱腳啦。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

一月七日,沙田日馬。

第一場 12 驫驫

第二場 

第三場 

第四場 11 嬴風雲

第五場 4 瀟灑王子、7 善傳千里、14 想贏就贏

第六場 6 開心日子

第七場 

第八場 

第九場 

第十場 11 綫路光輝

1萬

論壇元老

{!----}
1 場 8 和平開心 + 9 龍騰馬躍 + 12 驫驫       (10-14 檔入撚晒三四重彩)

2 場 2 通勝 w

3 場 5 飛馬再西 + 10 瀨得起

4 場 11 嬴風雲    6 財寶家狗 + 10 共創更好

5 場 4 瀟灑王子、7 善傳千里、14 想贏就贏  

6 場 6 開皮日子 + 9 本撚事

................  

1萬

論壇元老

發夢 ... 周公問有乜能嘢願望 ?

地球上古甘既鹹濕戲 do 睇得 778899 嘞 , 冇乜新鮮  

錢 ?  DLM .. 禾 do 聞撚到棺材香喇 !!

諗尼諗去 do 諗唔 x 到 ... 亞周公好 x 冇癮咁行咗  

瞓醒研究過嘞 ... 諗 x 到嘞 ...

7 場
8 場 6 清福 w  

9 場 2 笨柒蠢仔    6 冰糖葫蘆 + 10 嘢嘢風順

10 場 11 綫路光輝 w    1 太陽喜喜 + 5 勝利導航

GoodLuck   banghead[1].gif

1萬

論壇元老

爆罅 .. 爆罅

1萬

版主

又係巴度,真係買佢,佢唔尼,唔買,就爆。

1萬

論壇元老

下回 :  青山賭館  青山威龍  

預測騎牛王 - 炒飯 廿倍    banghead[1].gif