搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

閱微必記:出貨最後機會

論壇元老

又吹水:2月4日立春入戊戌年值甲寅月,戰,睇過我噏摩天輪風水效應就知,呢次唔靈,封筆……唔講風水……住啦!

論壇元老

納粹黨2.0邪惡老千集團 D 衰野, 全世界都知道晒啦 !
正式係 神憎鬼厭+ 人神共憤 , 唔會再有其他國家再中計去 投資 架隙 !
納粹黨2.0邪惡老千集團 準備食 撚屎度日啦 !

最後一招靠 康港股市 借艇割禾 都應該 好快玩撚完,

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2018-2-1 20:39
納粹黨2.0邪惡老千集團 D 衰野, 全世界都知道晒啦 !
正式係 神憎鬼厭+ 人神共憤 , 唔會再有其他國家再中計 ...

對待納粹(或比納粹邪惡100倍的組織)的正確態度不是"神憎鬼厭+人神共憤", 而是像樓主一樣"獻計與分憂"

論壇元老

pswong01 發表於 2018-2-1 22:09
對待納粹(或比納粹邪惡100倍的組織)的正確態度不是"神憎鬼厭+人神共憤", 而是像樓主一樣"獻計與分憂":vic ...

樓主 留言 日日添,
預早 預言 像神仙,
毒辣 獨裁 何時滅,
謝天 謝地 望明天.

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2018-2-1 23:35
樓主 留言 日日添,
預早 預言 像神仙,
毒辣 獨裁 何時滅,

樓主確實非一般凡人,至於係唔係去到神仙嘅級數就見仁見智。

一般凡人對納粹或更邪惡的組織會很本能地批判!批判!批判!

但咁樣做係毫無難度,係最舒服嘅體位,邊個都識做。

但樓主勇於向難度挑戰,要為"納粹"獻計與分憂,實在令人敬佩!

C兄如果能像樓主一樣勇於離開自己的 comfort zone,齊來為"納粹"獻計與分憂,一定能夠取得更大的滿足感及成就感!

論壇元老

昨晚杜指趺665.75,星期一恆指將如何?
有看我2017.9.4貼文者,法渡有緣人:
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=245991

論壇元老

論壇元老

pswong01 發表於 2018-2-2 17:37
樓主確實非一般凡人,至於係唔係去到神仙嘅級數就見仁見智。

一般凡人對納粹或更邪惡的組織會很本能地批 ...

師兄,  樓主 是什麼級數, 2月5日 下午 四 時正 就有答案 啦 !
事先聲明, 果 D  乜鳩  腳指, 病証指數, 心震指數 都係比 納粹黨2.0 完全操控, 唔撚計數,
絕對 以康港既` 長生指數 為準.

論壇元老

做人做到底,從摩天輪向南看,食得最應係四眼佬座嘢,佢都咁年紀……話唔埋就大吉利是,佢身邊高人多,拆得掂啩?另外左邊菜刀總行,右獅子銀行都揩到,甚至近摩天輪啲嘅保險大厦,都應五黄煞在北,自己對号入座,信不信由你。

論壇元老

我都希望 超人 長命 D , 不過要繼續做多 D 善事 !
仲可以 重新 投資大陸,  因為 超人 講過只會投資在有 真正法治 既地方.

汕头大学《大学问》
https://youtu.be/CPa7wUrzv74

李嘉誠買《光輝歲月》版權 請林夕改成汕頭大學校歌 _ 中國報 China Press
http://www.chinapress.com.my/201 ... %E5%AD%B8%E6%A0%A1/