搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sfkeung

閱微必記:出貨最後機會

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2018-2-5 10:47
我都希望 超人 長命 D , 不過要繼續做多 D 善事 !
仲可以 重新 投資大陸,  因為 超人 講過只會投資在有 真 ...

美国摇滚乐队致敬黄家驹现场演绎《光辉岁月》竟听哭无数华人

https://youtu.be/koj6cXsQzZU

論壇元老

pswong01 發表於 2018-2-2 17:37
樓主確實非一般凡人,至於係唔係去到神仙嘅級數就見仁見智。

一般凡人對納粹或更邪惡的組織會很本能地批 ...

師兄,  樓主 是什麼級數, 2月5日 下午 四 時正 就有答案 啦 !
事先聲明, 果 D  乜鳩  腳指, 病証指數, 心震指數 都係比 納粹黨2.0 完全操控, 唔撚計數,
絕對 以康港既` 長生指數 為準.

######################
2018-2-5   16:12

答案已經出左, 樓主 係什麼級數 網友 應該 心中有數 !
邊 D 指數係 真正有 參考價值?   邊D 係 搵鳩笨柒 ?   網友 亦應該 心知肚明 !

論壇元老

chan-jacky-18 發表於 2018-2-5 16:13
師兄,  樓主 是什麼級數, 2月5日 下午 四 時正 就有答案 啦 !
事先聲明, 果 D  乜鳩  腳指, 病証指數, 心 ...

很好,既然已經證實咗樓主係神仙,咁閣下可以放心追隨樓主的步伐了。

但C兄嘅思維長期以來都是反"納粹"的,現在卻要為"納粹"獻計與分憂,恐怕一時之間未必適應得過來,我有責任畀D貼士過你。

首先,呢度唔係香討或Uwants,你唔可以表現得太過明目張膽地去撐"納粹"; 可以試下學某人扮中立,扮持平,然後很隱晦表達一些為"納粹"獻計與分憂的觀點。

除了扮中立持平外,亦可以扮無知,但又要賣關子;三句唔埋就整一個"唔知",成段野每個中文字大家都識,但加在一起就係都要寫得唔清唔楚,極難捉到主旨,但又要暗示自己知道好多野,係度擺門賣關子。

由於唔可以太赤裸地撐"納粹",所以要盡力讓網友代入"大大"......唔好意思!寫錯咗,應該係代入"納粹"的困境,然後才可以為"納粹"獻計與分憂。

論壇元老

pswong01 發表於 2018-2-5 20:00
很好,既然已經證實咗樓主係神仙,咁閣下可以放心追隨樓主的步伐了。

但C兄嘅思維長期以來都是反"納粹"的 ...

師兄,  你是否 比股市大上大落 影響左,
我唔係 樓主 呀 !  我係路過搭吓咀 架炸,
我邊樣野係為"納粹"獻計與分憂, 可否明確指出 ???

論壇元老

同樣係麻雀館, 正常係靠 抽水 為主要收入,
一枱麻雀 四個客人 邊個輸嬴 對 麻雀館 應該係 無所謂,
不過有間 麻雀館, 唔止要抽水, 仲明目張膽派老千落場去呃鳩 D 客仔,
試問仲有冇人 咁傻 去幫襯 ?

論壇元老

杜指又冇千一,昨日港股跌得少,是有兩日時間部署托孤,睇睇莊家回籠後今天玩反向踩多腳跌突,小心了!

論壇元老

歇後語 04 - 光棍佬教仔
http://ohmygoh.blogspot.hk/2007/03/04_13.html

論壇元老

睇真地圖坐標,原來最應建銀和保險,跟住先係菜刀同四眼佬。

論壇元老

又吹水:杜指升五舊,恒指升返六百冇問題,關鍵係今晚杜指明日恒指能否再收復跌咗嘅一半到三分二。

論壇元老

鱷魚吃烏龜,就跟吃「爆漿魚丸」一樣!
https://kknews.cc/pet/5jkgpk.html