搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jojo2016

美使館在陸微博 將中國與流氓政權並列

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 11:01
食血饅頭系米又 arm你 用先…???

篤爆咗咪謀私利囉,食血饅頭囉,有幾偉大呀?虛偽!

黐金糠,你5認得你D筆蹟罅,D字系你寫嫁,系你話 人地 翻B6 5系幫 鄉里 系 黐金糠 啊…

尷尬啊,冇面見人啊,5敢相信之前你系咁人渣呀,睇哩句,我真系睇5出你 邊忽 似 中國人 Law,咁仆街既說話都講得出既…

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-2-5 11:08

黐金糠,你5認得你D筆蹟罅,D字系你寫嫁,系你話 人 ...

尷尬?你懂嗎?

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 11:13
尷尬?你懂嗎?

黐金糠,你5認得你D筆蹟罅,D字系你寫嫁,系你話 人地 翻B6 5系幫 鄉里 系 黐金糠 啊…

尷尬啊,冇面見人啊,5敢相信之前你系咁人渣呀,睇哩句,我真系睇5出你 邊忽 似 中國人 Law,咁仆街既說話都講得出既…

你系米話 幫鄉里 血親就 系 食血饅頭
共產黨 瀝D 中國人民血汗錢 幫非洲 就系 仗義

阿中國人:
咁我又5知你有冇讀過
老5老以及人之老
幼5幼以及人之幼
搞掂自己先啦

用翻你把尺,美國佬幫中國打日本 系多管閒事 米由得 中國人 冚家慘 Law
咁你 中國人 5幫自己友 走去 幫非洲,米多舊魚…Law

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-2-5 12:46

黐金糠,你5認得你D筆蹟罅,D字系你寫嫁,系你話 人 ...

當鄉里艱難時期你還經常去食他們的存糧,不是啜血食肉的吸血精嗎?

如果在日本偷襲珍珠港前美國就向日本宣戰,也可說幫中國,但之後……就是為自己報仇。

中國在幾十年前最困難時期已經幫助窮朋友,個舊魚就令人珍惜嘍!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 08:08
奧巴馬指責中國竊聽時被Edward J. Snowden篤爆,原杰美國才是紳士連最親密的盟友德國總理默克爾也被出賣 ...

奧巴馬指責中國竊聽時被Edward J. Snowden篤爆

黐金糠 指責 Obama 竊聽時被 Fantao 篤爆
乜你覺得有問題架,咁你又 Keep Friend FP,你5記得拿,重 煞有介事咁標明 "帖已刪",得意洋洋 刪左 就得架拿…

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-2-5 13:13
奧巴馬指責中國竊聽時被Edward J. Snowden篤爆

黐金糠 指責 Obama 竊聽時被 Fantao 篤爆

吸血鬼被bencan篤爆將帖的標題內容更改誘騙,連其他網友都恥笑你…..你還厚顏賴皮!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 13:09
當鄉里艱難時期你還經常去食他們的存糧,不是啜血食肉的吸血精嗎?

如果在日本偷襲珍珠港前美國 ...

阿中國人:
咁我又5知你有冇讀過
老5老以及人之老
幼5幼以及人之幼
搞掂自己先啦

用翻你把尺,美國佬幫中國打日本 系多管閒事 米由得 中國人 冚家慘 Law

你咁樣講得啦,幫你打日本又系私利,幫鄉里又系私利,你知5知人類 DNA 點解 歧視 反骨精 啊,跟你個條反骨路行,冇人會幫人做好事嫁罅,till 米又系 黐金糠,咁個 族群就壯大5到嫁罅。

你條反骨精,幫自己鄉里就血饅頭,比外人幫就話人8掛幫過你既契弟,你 真系仆街過 李井泉,佢都只系 外省人殺外省人,你就叻啦,幫鄉里系血饅頭,咁鄉里都殺得啦,你真系 重 冚家慘過 共產黨…

耶穌說「無論何人,因為門徒的名,只把 一杯涼水 給這小子裏的一個喝,我實在告訴你們,這人不能不得賞賜。」

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-2-5 13:25

打曰本仔報珍珠港仇唔係私利
幫手食鄉里尐糧唔係私利

咁你就係名正言順是吸血反骨共產黨員嘍

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 13:30
打曰本仔報珍珠港仇唔係私利
幫手食鄉里尐糧唔係私利
咁你就係名正言順是吸血反骨共產黨員嘍 ...

阿中國人:
咁我又5知你有冇讀過
老5老以及人之老
幼5幼以及人之幼
搞掂自己先啦

你咁樣講得啦,幫你打日本又系私利,幫鄉里又系私利,你知5知人類 DNA 點解 歧視 反骨精 啊,跟你個條反骨路行,冇人會幫人做好事嫁罅,till 米又系 黐金糠,咁個 族群就壯大5到嫁罅。

你條反骨精,幫自己鄉里就血饅頭,比外人幫就話人8掛幫過你既契弟,你 真系仆街過 李井泉,佢都只系 外省人殺外省人,你就叻啦,幫鄉里系血饅頭,咁鄉里都殺得啦,你真系 重 冚家慘過 共產黨…

耶穌說「無論何人,因為門徒的名,只把 一杯涼水 給這小子裏的一個喝,我實在告訴你們,這人不能不得賞賜。」

幫自己鄉里系血饅頭 wor,留系 美國 5 翻 華僑農場 系汗奸 wor
你宜家 扮 反共,方法系米要超越 共產黨,要比 共產黨 更加 冚家慘 先,任你話罅…
你講得通既,你米平心靜氣 解釋 歧視反骨 系 5 arm既,反骨 先系 王道 Law
你解到簽,我幫你挽鞋…

論壇元老

Bencan 發表於 2018-2-5 13:09

如果在日本偷襲珍珠港前美國 ...

如果在日本偷襲珍珠港前美國就向日本宣戰,也可說幫中國,但之後……就是為自己報仇。

早晨! Sorry, 我知道你們兩個是嬉戲,但是你不覺得這句說話很過分嗎?
美國在4年2戰中陣亡了多少有血有肉的軍人,你竟然説這句話!!
請問你會否對殉職的警察説他們是為了賺錢才當警察,就是為了自己才死的呢?

就算不論美國參加2戰的心理歴程,我就當它是為了自己向日本宣戰。但是,美國真的只是報仇嗎?

宋美齡1941-42年去美國巡迴演説為中國抗戰經費向美國募捐,還代表蔣介石訪羅斯福總統夫人,將大量中國人受日本殺害的圖片展視求援,再向美參眾兩義院發表演說,爭取到對華更多軍事援助,美批淮了第十四航空隊,500架戰機、進行駝峰空運式每月運送1萬噸物資給中國後方中國難民。到了1944年,美國每月運送去中國的求援物資每月超過5萬噸,動用了幾個空軍隊近千架戰機。期間有超過千名空軍為了完成援華任務殉職和受傷!

你知否有多少中國人受過美國恩惠? 可能你與我的祖輩父輩都有受惠才得以存活也未定。