搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

粉嶺高球場每年打12萬場賽事? 原來係咁計...

2萬

論壇元老

http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/program/122504034/

土地供應專責小組會在三月展開公眾諮詢,粉嶺高爾夫球場用地將會是焦點之一。民政事務局局長劉江華指,球場一年舉行約十二萬場運動,為甚麼可以打到這麼多場?《新聞刺針》發現球會在計算場數上有兩個特點。

原來係一個人打就計一場
即係李嘉誠同其他有錢佬朝朝去打, 佢地就打左幾場了

1萬

論壇元老

有錢佬無地方玩好可憐

論壇元老

吊佢老味 !  臭肛華 呢隻 雜種狗西正苦 喂養 既 雜種畜牲,
應該 將每人 揮打一桿 就計一次 , 先至配合呢隻 雜種畜牲 既 智商數據.

3萬

論壇元老

建制特色:亂黎
龜隱田園 深居簡出~~

1萬

論壇元老

條哨牙撚身為民政事務局局長,唔撚諗吓究竟點可以响一年內舉行約十二萬場運動,反而拎份報告去立會開會照讀出嚟
賭場乞兒粉仔 菠蘿學棍經
天怒人

論壇元老

臭肛華 呢隻 雜種狗西正苦 喂養 既 雜種畜牲, 當然係 豆令打個炮,
原來 果個 乜X主席-- 王魚輝 一樣係權貴既 看門狗,
負責守護住個 鳩球場 .
呢個 乜X主席-- 王魚輝 表面上好撚中立, 不過上網台接受訪問時 就 露出馬撚 了 !
佢果句 金句 真係好撚犀利, 等於出隻  大 Dee 咁, 大撚晒 !
==>  呢個球場 舉辦左  五十鳩幾年 比賽, 係冇其地方可以取代 既 ! ! ! ###
小喇叭 ! 即係 永鳩遠 都要保留呢個 鳩球場 啦 !  直至 康港 陸沉 為止 !  阿門 !
什麼 公眾諮詢 都係 side 鳩氣, 扮民主 既 掩眼法.