搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

馬照跑.春季賞 17/18

1萬

版主

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
stevenagain 發表於 2018-5-21 21:58
2018-05-23 第 5 場

堅哥,咁早出野,睇尼無事忙,已經忙完,可喜可賀。

三T次關,出馬九匹,睇尼又唔爆得去邊。

【2 喜蓮彩星】
一班尾,二班中長途,有份量,用埋拉拉孭飛,fit 哂。

【7 豐彩皇】
呢場查實冇咩撚千八正宗,呢隻連贏兩場沙田千八,實有一位嘅。

【9 威信】
未知數裏面,跑千六已明顯唔夠喉,增程搏一搏啦。

最好係爆提供:
第五場 【2 喜蓮彩星】【7 豐彩皇】【9 威信】

1萬

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
4 文藝學家 - 似 w , T 1 哈蝦巴爸 - 祇Q + 2 喜蓮彩星 + 6 海利多  

1萬

版主

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
第五場 第二班, 草地, "C", 1800米, 好地至快地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
11哈蝦巴爸(A002)$95$46
29威信(A253)$239$120
34文藝學家(V183)$158
48綫路光輝(A402)

第 23 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
小弟5/23$231
傻強16/23$1030
堅哥19/23$891

賽果,真係好很正常。

1萬

版主

發表於 昨天 00:25 |顯示全部樓層
{!----}
出馬真係夠哂多,奈何好多新馬未得,好多舊馬搏殘,變成可選馬匹,有限。
預期步速偏快下,對後上馬有利。

【1 悅裕】
今非昔比嘅廢達,有馬梗係拼盡,無謂益下手。

【7 帝勝之星】
呢匹尚算質新,喺呢組,叫做跑得似樣。

【8 綠尚飛馳】
上仗撲上尼,梗係想起筷,露咗光,要交代。

有限提供:
第六場 【1 悅裕】【7 帝勝之星】【8 綠尚飛馳】

1萬

論壇元老

發表於 昨天 00:48 |顯示全部樓層
2018-05-27 第 5 場

【2 勝利專家】

【1 悅裕】

【5 瑩然英峻】

按實力,順序提供如下︰

提供【2 + 1 + 5】

2018-05-27 第 6 場.png