搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

法輪功“三退”人數造假

註冊會員

2005年下半年開始,法輪功“三退”遊戲就逐漸進入一個瘋狂程度。2018年,法輪功分子宣稱,“三退”人數超過3億。從幾百人到3億,真系誇張,一體就知道數據造假。

“三退”數字有幾種唔同嘅來源,包括市民撥打“三退”熱線,發傳真或email;中國大陸嘅“三退”義工收集名單傳到海外;在世界各地嘅觀光景點登記“三退”同網路登記等。所謂嘅“三退”義工,係數字造假上可謂不遺餘力。

2015法輪功“三退”義工張野“勸三退”嘅視頻好火,張野2009年開始每週都系洛杉磯機場勸中國旅客“三退”。距話2013年到2014年兩年間,一共勸退約17,940人。她隨身攜帶嘅筆記本上,密密麻麻咁記住每日勸退人員嘅名單。網上視頻揭秘張野高效“勸三退”嘅秘訣。野嘅筆記本有事先寫好嘅化名,系旅客身邊自言自語,同D旅客講,距已經取好嘅“三退”化名,然後系“化名”後寫個數字(比1代表退隊,2代表退隊和退團,3代表同時退出黨、團、隊),咁樣就算成功勸退一人,比如“富強”、“富達”、“富有”、“發展”、“發達”等,D旅客根本就唔理距,人地話“乜都唔系”,張野都登記人地系“三退”名單类似“三退”义工造假嘅事例真系唔少。

張野三退造假

張野三退造假

註冊會員

人地都唔理距,距自己仲自言自語,好似已經走火入魔咁,然後就求其登記個名,好明顯就數據造假。

註冊會員

dajiamang 發表於 2018-3-12 15:12
人地都唔理距,距自己仲自言自語,好似已經走火入魔咁,然後就求其登記個名,好明顯就數據造假。 ...

新手上路

劉發 發表於 2018-3-12 15:13

法輪功系邪教

新手上路

3億人“三退”?共產黨幾時有咁多人啊?

註冊會員

蒋小花 發表於 2018-3-12 15:43
法輪功系邪教

法輪功害人不淺