搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 扒扒

閒話家常 聊天室

1萬

論壇元老

利瓦仔 發表於 2017-9-12 07:43
扒扒,其實我都好冇癮,眼見資深元老講錯幾句就將人禁言禁訪,舞狐,鐵筆,Wingplum兄從此放棄謎米,反而 ...

瓦兄:  
好難怪 .... 現今 康講社會 唔係 曰漸 被
催殘 .... 早己一角唔洗你制唔制 拉人封艇 無所不用其技 問你做傳媒學唔學 !!!
海外路人甲

13萬

論壇元老

rcheung 師兄,   今天的光明頂 9/12 【城通網盤】我是經過甚麼程序下載:

1:  第一次 click 入 "免費下載"
2:  沒有反應,等了十多秒後再 click 第二次
3:  仍然沒有反應,但螢幕轉了去一個新頁面,等了十多秒後再 click 第三次,這個新頁面顯示的按鈕是 "普通下載 "
4:  沒反應,跟住在 "普通下載 " 再 click 一次,成功了,MP3的下載格式彈了出來,可以聽得啦,今天總共次數是四次。。
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!

1萬

論壇元老

taxy 發表於 2017-9-12 11:43
Betty 以前會唔會喺國文老師??

Betty ....... 實情係

海外路人甲

13萬

論壇元老

{!----}
啊花生哥,老夫有事外出,今晚先覆你帖,OK碼??
觀音菩薩妙難酬 ﹐清靜莊嚴累劫修 ﹐三十二應徧塵剎 ﹐百千萬劫化閻浮 ﹐瓶中甘露常時洒 ﹐手內楊柳不計秋 ﹐千處祈求千處應 ﹐苦海常作渡人舟...!

1萬

論壇元老

taxy 發表於 2017-9-12 13:28
啊花生哥,老夫有事外出,今晚先覆你帖,OK碼??

喺唔係 趕住去揾 鸚鵡女 開飯 共賞美食

唔洗咁急 reply 總之日後多尐
post 你 Local 美食比我哋欣賞吓
海外路人甲

1萬

論壇元老

taxy 發表於 2017-9-13 00:18
rcheung 師兄,光明頂節目除了 post 上城通網盤之外,還有 post 在 MediaFire 和百度網盤,9/11 的所有連 ...

Taxy, 原來有啲 file 係有問題,click 去只會見到下列

1萬

論壇元老

taxy 發表於 2017-9-13 00:35
利瓦仔多謝你,呢個花生台我以前未見過。。。終共對異議份子是要做到 100% 滅聲為止,澳門一早已經做到, ...

Taxy, 請隨便搵幾個節目睇睇,如 何俊仁,李永達,鄭宇碩,索羅B

https://www.youtube.com/channel/UCsaaqRi_Y0a1-MmdHG7FypQ

6萬

版主

Hi 各位早晨

6萬

版主

taxy 發表於 2017-9-13 00:38
扒扒晚安

瑤柱豬骨粥 - Eeyore

鸚鵡 早晨
紅蘿蔔蕃茄湯銀針粉 - Eeyore

6萬

版主

taxy 發表於 2017-9-13 00:41
希望在 meme 執笠前可以見到郁主席返嚟啦。。。

希望啦 郁主席 將近 一年 冇出現