搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-04-29

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 2 飛馬再威,磨減磅,拉拉會騎高過火車幾多先。

第二場 1 馬索爾,長途馬,仲可能係病歪添。

第三場 4 首飾大帝,神仙嘅馬,唔撚得,都要騎。

第四場 10 魅力知友,呢隻就係回報。

第五場 6 妙算達人,講多無謂,食多會滯。

第六場 3 四季旺,將來唔鳩知,衣家係千六最好。

第七場 2 爭分奪秒,贏唔贏,唔鳩知,總之神仙玩哂。

第八場 5 平海福星,禾知拉拉點解唔騎3 巴基之星,唔計日本隊嘅話,絕對有位置。

第九場 5 加州福星,頓頓益拉拉,有冇咁數先,仲要係東東嘅馬。

第十場 2 得勝駒,係驚拉拉玩野。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

四月廿九日,沙田日馬。

第一場 9 心中有善限QT腳

第二場 

第三場 13 上浦福滿

第四場 9 世澤之星

第五場 5 錶之太陽、6 妙算達人、13 飛霸龍

第六場 

第七場 

第八場 4 賽黃晶

第九場 

第十場 

1萬

論壇元老

{!----}

牛頓又四五 w

1 場 7 瀨得起 w  拖 5 開皮大笑 + 9 心中有鬼 QT

2 場 4 英明勇將 + 5 美麗寶寶 w

3 場 13 上浦福滿  w    5 佳知武仕 + 6 鑽飾飛龍

4 場 6 一弟 - 祇Q + 9 世澤之星  wp

5 場 孖寶要 1 驚驚千里 + 13 飛霸龍

1萬

論壇元老

6 場

7 場 5 華恩庭 -- 杜利萊甘季有舖捧盃癮

8 場 4 賽黃晶 w + 6 鷹雄

9 場 1 旺蝦王   QT   7 添好運 , 8 電子群英 -- 齊齊爆腳

10 場 14 怪獸家長 w -- 孭番輕磅可能回馬槍    3 笨柒蠢仔 + 12 福愛寶 -- 隨時爆Q

GoodLuck !!