搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-05-20

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 1 牛精輝煌,形勢對呢匹降班馬有利,係驚東東啫。

第二場 1 好運齊來,大摩呢水馬,無論高班低班,全部唔多掂。

第三場 3 翔惑,畀神仙師徒揸完,仲有剩?

第四場 3 印印腳,同大熱門1 友誼之星一鳩樣,喺呢個分,好撚難立足。

第五場 1 運財童子,仲跑得郁嘅話,有機架。

第六場 14 馬到成功,搶定唔搶,係決定因素。

第七場 4 團結精神,搶啦,搶啦,搶得快尐,釘快尐。

第八場 10 威力名城,禾睇係沈拿棄騎,賠率仲少一半。

第九場 5 精算閃擊,睇尼今季暫時止步,下季換過隻藥,可能有轉機。

第十場 2 得勝駒,大摩呢水馬,無論高班低班,全部唔多掂,四四五五,仲得嘅。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

五月廿日,沙田日馬。

第一場 

第二場 5 凱旋號角

第三場 8 同得福

第四場 6 繽紛駿驥

第五場 3 滿地可、4 性趣、11 客本好色

第六場 

第七場 

第八場 1 環保動力

第九場 

第十場 

1萬

論壇元老

{!----}

1 場 博方嘉柏 1 Q 番 ,  重要冷果隻行頭 ....
2 場 5 凱旋號角 w  拖  6 金錢炮 + 9 強哥仔
3 場 1 翡翠劇院 + 8 同得福                                  指定第三 2 錶之太陽
4 場 6 繽紛駿驥 w   1 友誼之星 + 13 贏馬神棍
5 場 孖寶要 4 性趣 + 6 美好時光
6 場 7 旋風腿  
7 場 1 慣勝積極
8 場 1 環保動力 w 7 自在人生 + 9 飛廉之子 QT
9 場 11 紫雲星
10 場 12 蒙古傳奇 wp - 初出操咁撚足泥托柒呀 博除乳石孖寶 .. 安慰獎 do 好分   

GoodLuck

1萬

版主

屌的,【5 凱旋號角】幾時做咗大熱門架

1萬

論壇元老

講古佬 發表於 2018-5-20 13:38
屌的,【5 凱旋號角】幾時做咗大熱門架

瀨 !!