搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-06-03

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 9 馬到成功,喺呢組,呢隻叫做跑得郁。

第二場 4 財歡笑,質素有限,外檔重磅,仲可以贏?

第三場 死鳩梗。

第四場 8 神威敖翔,似乎茅足夠步速,畀呢隻後上馬發揮。

第五場 9 新界之星,水準唔高嘅四班賽,勝負關鍵在肯唔肯搶。

第六場 1 美麗寶寶,以大摩嘅手法,等退役居多。

第七場 8 中華盛世,呢場好多長途馬縮程,無形中令到呢隻有利。

第八場 12 好運多贏,排檔差,後追不及多。

第九場 9 威力名城,若步速如預期偏快,三甲肯定有機。

第十場 14 妙算達人,呢場有幾隻對手,已經足夠冇撚咗三甲。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

六月三日,沙田日馬。

第一場 

第二場 7 搖錢樹、8 為善聚樂、10 乘勝追擊

第三場 係嗰兩隻熱門,唔鳩玩。

第四場 又見熱門。

第五場 3 韻妙星、13 總統至上、14 盛勢

第六場 

第七場 計到拉拉拖熱門,又唔撚使買。

第八場 3 快樂歡騰

第九場 

第十場 

1萬

論壇元老

{!----}

1 場 1 印印腳 + 7 大笑大少

2 場 7 搖錢樹、8 為善聚樂、10 乘勝追擊
3 場   
4 場   
5 場 孖寶要 8 奔馳寶馬 + 13 總統至上

6 場 3 蕉多福 + 9 紅海威   
7 場   
8 場 3 快樂歡騰 + 13 自由旺              T腳+ 6 樂滿家

9 場 6 美妙星 w  拖  1 安騏 + 11 馬奇財

10 場 4 真好彩 w    1 駿皇綵 + 8 同樂日 QT                  GoodLuck !!  

1萬

論壇元老

8 場喇 夠鐘開飯喇