搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-06-06

1萬

版主

頓頓死亡筆記:

第一場 9 明昇,睇下有冇馬,同佢鬥燒。有,三甲磨。

第二場 2 勁哥兒,好難冇獎金,好彩嘅話,贏鳩埋。

第三場 1 自由飛翔,呢場好多馬鬥搶,對呢尐重磅後上馬,一樣冇數。

第四場 2 和平開心,跑一千,輸得實近嘅。

第五場 11 型酒杯,數據唔差,但係一隻排大外檔嘅處女馬,禾唔撚信佢會贏囉。

第六場 3 傳奇,評分見頂,好彩今場對手唔強,贏就勉強,應有位置。

第七場 2 皇仁先鋒,拉拉揀錯馬,好多時係唔騎新勝馬,呢隻可能係例外。

第八場 1 嘉應之友,呢場預計搶得快,對後上有利。考慮埋外檔重磅,位置之選。

總的來說,一、兩 win 會有嘅。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

六月六日,快活谷夜馬。

第一場 12 辣得寶

第二場 算把啦。

第三場 9 路路發

第四場 

第五場 4 騰煌、6 勁嘉輝、8 川河領駒

第六場 

第七場 7 聰明申報 QT腳

第八場 12 上浦福滿 QT腳

1萬

論壇元老

{!----}
講古佬 發表於 2018-6-6 00:15
六月六日,快活谷夜馬。

一個風乳晚上 , 禾失方向 ..............................................  咁咪亂柒咁尼囉 !!

1 場 11 升力 + 12 辣得寶              
2 場
3 場 6 賞面 + 9 路路發         

4 場 6 康港陷輪 -- 祇T腳

5 場 孖寶要  5 放狗過來 -- 趁地淋爆 + 6 勁嘉強

6 場 2 春盈 wp ,  QT   3 傳奇 + 11 全瀨姿態

7 場 7 聰明申報 + 8 合作愉快                    

8 場 3 靚紫荊  w  拖  11 贏科超影 + 12 上浦福滿            祇T腳 6 英明勇狗

GoodLuck

1萬

論壇元老

又到 6 場罅 , 開飯罅

1萬

論壇元老

又唔瀨   +