搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

中興和解案 參院喊封殺

3萬

論壇元老

唉!自認小學程度又有讀寫障礙,同人講幫偏遠山區教育兒童,仲有十幾萬門生………….
唉!為咗紅糧,遺害之深,就係畀佢累死啦!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-12 11:57
唉!自認小學程度又有讀寫障礙,同人講幫偏遠山區教育兒童,仲有十幾萬門生………….
唉!為咗紅糧,遺害之 ...

唉!自認小學程度又有讀寫障礙,同人講偏遠山區教育兒童,仲有萬門生………….
唉!為咗紅糧,遺害之深,就係畀佢累死啦!

你做乜加鹽加醋神化我,你只要 如實 講 你自己 見証 你哩2年經歷就得,已經証明我系真叻…
and
心虛啊,洗版啊…
and
如果想 契丹國 有救,你哩D 契丹人 賣曬D 家檔 翻 契丹國,咁 契丹國 就有 希望有救罅…啊契丹人…

馬太福音 6:19

不要為自己積攢財寶在外幣,外地有蟲子咬,能鏽壞,也有賊挖窟窿來偷。

馬太福音 6:20

只要積攢財寶在契丹契丹沒有蟲子咬,不能鏽壞,也沒有賊挖窟窿來偷。

馬太福音6:21

因為你的財寶在哪裡,你的心也在哪裡。

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-12 11:49
禁言?

Bencan 網友:
因乜事禁言3個月,想知…

http://forum.memehk.com/forum.ph ... 7&fromuid=19350
黃非紅 發表於 2016-6-29 00:45
唔同!唔同!在這裡罵你是可以的,但在這裡開名罵老青蛙就會被禁言,那怕你們觀點角度是一樣的,難道你還 ...

明白!亦清楚意會”老青蛙” 是誰,也認同你的感覺,但每個人對人際關係處理是不同的,放鬆!
辱罵不能改變事實,在此論事我會用理據示之,就算換來無謂的抹黑,當討論中開始出現,五毛、中共鬼子、共產黨、文醜、臥底、潛伏、教徒、熱狗…….我就會笑,因為對手理窮言拙,餘下來就是這些可用來攻擊你了,笑吧!
禁言也好,禁訪也好,主要你認為無愧就得啦,家有家規、國有國法,網上都有規則,大家跟遊戲規則去玩咪得囉。
本人有三月禁言經驗,該次我認為是版主不依規則處分,所以用自己方法向意見及投訴版主反映,數次回覆後接受其處理方法,和平解決。
至於為何不公開表達呢?網上主持和版主都是無償奉獻,間中有錯,但可否比一些尊重及鼓勵呢?也防止有心人成機.....,妨且也自我禁言超過三個月㖭,有損失嗎?無!放下自在!

3萬

論壇元老

加鹽加醋神化?你指出那些你無講過咪得囉!

自認小學程度又有讀寫障礙,同人講幫偏遠山區教育兒童,仲有十幾萬門生
那一項?

3萬

論壇元老

本人有三月禁言經驗,該次我認為是版主不依規則處分,所以用自己方法向意見及投訴版主反映,數次回覆後接受其處理方法,和平解決。
至於為何不公開表達呢?網上主持和版主都是無償奉獻,間中有錯,但可否比一些尊重及鼓勵呢?也防止有心人成機.....,妨且也自我禁言超過三個月㖭,有損失嗎?無!放下自在!

3萬

論壇元老

你恨咗好耐啦………………..
But……………………

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-12 19:18
你恨咗好耐啦………………..
But……………………

Bencan 網友:你隻 meme 第1丑 就恨左我好耐,最有戰鬥力丫麻,就趙你,宜家 wongcmm 網友 睇清你人格啦…

1萬

7萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-6-12 19:34
Bencan 網友:你隻 meme 第1丑 就恨左我好耐,最有戰鬥力丫麻,就趙你,宜家 wongcmm 網友 睇清你人格啦 ...

~~~~~~~~~~`

1萬

7萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-6-12 11:27
bbchk 網友:
你講果D系明反骨 有相睇,中山狼 果D 表面 大仁、大2、大契丹,哩種 冚家富 岳 ...

嘩!真喺杏色加橙色

3萬

論壇元老

你有顫抖力?食硬你啦………光頭仔都識笑你啦~~~~~~~~