搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

中興和解案 參院喊封殺

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-15 11:29
正合奇兄:
再提醒你,你若要得人尊重,就不要理謬事誣下去,重回正軌

第一丑,最最要扮人既時候又5扮,宜家 眾叛親離 先至扮,你老兄同你絕左交架罅,最應該顧慮既 維一道德 朋友之義 都離你而去,你就冇謂 扮人啦,扮給誰看,正 第一蠢,正契丹種,你睇 宜家 契丹國 識後悔 學講人話 重有冇人了佢…

論壇元老

fangtao 發表於 2018-6-15 12:03
奇兄:
辦法總比問題多,5一定要外嫁做外嫁女既,第一丑年幾前已經透露左,最近比你堀翻出泥,最最最能保 ...

師兄:
咪玩啦!
小弟早已經投咗降.....將所有啲cap 圖刪除曬啦
我邊敢得罪Bencan兄呀?

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-15 12:41
師兄:
咪玩啦!
小弟早已經投咗降.....將所有啲cap 圖刪除曬啦

奇兄:
你冇天真啦,條剌永遠插系 第一丑 個心度,第一丑 契丹種 泥,DNA 只會 記仇5記恩,最冚家慘既 5止咁,重會 恩將仇記,恩將仇報,你果D微末恩惠,第一丑 只會當恥辱泥嫁炸,有機會一定 n倍奉還,你以為第一丑真心誠意跟你打哈哈啊,佢宜家系借你扮冇野,單單打打搵位入,有機會就入你話你錯佢 arm,執翻D尊嚴炸,契丹種 系5會誠心實意認錯架,佢 老兄 都頂佢5順啊…

1萬

6萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 22:37
李君夏,CBE,QPM,CPM(英語:Li Kwan-ha,1937年7月3日-2017年1月23日),籍貫中華人民共和國廣東新會 ...

顏理國㡬乎忘記呢位皇家香港警務處處長.唔該晒B君.其實你喺顏理國抑或李君夏嗰期?

1萬

6萬

論壇元老

YWKP4466 發表於 2018-6-15 00:17
我悲觀啲, 美國佬會被反滲透 (double agent) !

呢個很定被反滲透.因為美國佬放生中興呢下嘢已經顯露出嚟.侵侵個女喺强國䦕檔所以呢吓又有關連中興事件.

1萬

6萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-14 23:48
咁如果你個女嫁個同姓嘅又點計..........?
改咗姓連祖宗都改埋?
有!岩田正男!

攪到反面