搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

全人類覺醒!越南反華示威「不能把土地租給中國人」

2萬

論壇元老

3萬

論壇元老

越南人有骨氣,不要共產黨統治……..投奔怒海
越南人有骨氣,不要中國共產黨租地…..上街抗議
英治港人骨都有氣,幾十年前快人一步…….投奔內地
共治港人骨都有氣,不停食紅糧…….罵不絕口

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 04:53
越南人有骨氣,不要共產黨統治……..投奔怒海
越南人有骨氣,不要中國共產黨租地…..上街抗議
英治港人骨都 ...

英治差人骨都有氣,放下尊嚴喺locker........投奔事頭婆

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-14 20:20
英治差人骨都有氣,放下尊嚴喺locker........投奔事頭婆

英治港人委曲求全投共產黨阿爺懷抱….爽嗎?

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 22:33
英治港人委曲求全投共產黨阿爺懷抱….爽嗎?

唔爽!
所以英治港人爭取獨立反共反中希望共產黨早亡
希望兄台哩個前英治港人支持下啦,拜託!

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-14 22:48
唔爽!
所以英治港人爭取獨立反共反中希望共產黨早亡
希望兄台哩個前英治港人支持下啦,拜託!:h ...

獨立!你係陳雲弟子……唉…..拜託!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 22:57
獨立!你係陳雲弟子……唉…..拜託!

唔只港獨......
我支持港獨、台獨、奧門獨、藏獨、疆獨、蒙古、廣西、寧夏.......
好似歐洲咁分成獨立國家亙相兢爭扶持

是關1日唔消滅中國人統一天下野心,
1日都係人類旣災難

我絕對相信有日中共會將AI芯片植入人體控制人類反文明

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-14 23:22
唔只港獨......
我支持港獨、台獨、奧門獨、藏獨、疆獨、蒙古、廣西、寧夏.......
好似歐洲咁分成獨立國 ...

正合奇兄:
歐洲原本是一個獨立國家嚟㗎?後來先分裂成獨立國家?邊年?
中國人統一天下野心?你講秦始皇?

你講嘅…..像美國做緊喎………..
南加大的生物醫學工程師 Berger 在了美國國防高等研究計畫署(DARPA)的資助,正進行一項實驗:藉由模仿神經在放置長期記憶時的訊號,Berger 在實驗體的腦中植入激發記憶的這個晶片,並嘗試看看是否能喚起失去的記憶。而這項革命性的實驗目前也已經成功地將老鼠和猴子的記憶譯成記憶密碼,現在正為 一名有癲癇的患者腦部做試驗,期望能讓他恢復記憶。

破解記憶密碼
Berger 表示,他們在做的不是要將大腦在處理記憶時的碎片拼湊起來,但至少要能模仿大腦的行為。他花了將近 35 年的時間,企圖了解大腦海馬迴區是如何將人類的短期記憶轉換成長期記憶,和這麼一個小小的區塊是怎麼能完成如此複雜的工作。他發現,記憶其實是由一些神經 在發出電子脈衝時所產生的,這也表示,他們將可以將這些複雜的程序簡化成數學等式,放進電腦裡計算。
http://technews.tw/2015/11/21/memory-boosting-human-experiment/

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-15 01:27
正合奇兄:
中國人統一天下野心?你講秦始皇 ...

你講嘅…..像美國做緊喎………..

Bencan兄:
請問小弟幾時講過歐洲原本是一個獨立國家嚟?

中國人統一天下野心歷朝歴代從來不死,
由你袓先Kublai Khan鐡木真成吉思汗開始就想通過絲路.....
侵略阿拉伯及歐洲(1206-)
後來還侵略大韓(1225-)及日本(1274-)
而家習近平咪又再係絲路度攪攪震發中國夢囉

不過,好在佢無鐵木真咁好命有咁多仔繼承遺志
佢只得一個唔見得人又唔知生定死嘅女,
已經知道佢會絕子絕孫,咁佢個中國夢應該無人繼後都放心好多

咁美國要小心唔好俾中國偷走科技囉!
槍落入警察手中可以救人,落人匪徒手中也可以殺人。

好似美國發明亙聯網咁......
自由文明國家用來溝通推進文明進步,獨裁暴政國家用來控制人民。
好在而家全世界都知道中國偷竊行為........
全球已經提高警覺對抗中國偷盜,唯有希望哩啲高科技千祈唔好落入中共手中啦

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-6-15 07:16

正合奇兄:
請問小弟幾時講過歐洲原本是一個獨立國家嚟?
好似歐洲咁分成獨立國家亙相兢爭扶持 #7

由你袓先Kublai Khan鐡木真成吉思汗開始就想通過絲路.....
簡單從姓氏來確認鐡木真成吉思汗不是我祖先,你識條鐡咩!