搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 利瓦仔

美國準備推進對進口自共匪集團的商品徵收關稅

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 19:55
當然不是高手啦!但對付自吹自擂的贗品就卓卓有余囉!
你又用阿叔嚟過橋?你真善忘,醜事嚟喎,你指罵 ...

你重5明啊,令你失望 law,戰場上 遜色萬變,有幾多 data 做幾多野,重點系 靈活,冇 你 老兄 神插入,局棋邊有咁精彩,又點會顯示到我 神級高手…

3萬

論壇元老

陳冰...................預備好快要你出場

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 20:08
陳冰...................預備好快要你出場

困難時期要珍惜,5系學你咁搬龍門打橫行,如何應對就突顯你人格、水平,有危有機,攝服對家正此時矣。你得咩,5系 你 老兄 神 插入,網友 有機會 見到我 神級技術 咩,你 果D 米 白雪仙 DNA,路人皆見你 品格、水平 啦,所以 我先何以 "but 冇品" 辣著你老兄,我講過,冇人系我辣5著,宜家信啦…

論壇元老

fangtao 發表於 2018-6-14 20:18
困難時期要珍惜,5系學你咁搬龍門打橫行,如何應對就突顯你人格、水平,有危有機,攝服對家正此時矣。你 ...

唉! 劍士終刀下亡

估唔到大叔70歲人都過唔到面子嗰關
平時好似好玩得咁......
原來睇得門風家聲咁重,頭腦咁封建
小弟真係跌晒眼鏡.................碎片一地

3萬

論壇元老

5系學你咁搬龍門打橫行
係咪幾十個回合話分身,忽然又變咗師叔咁玩法?

"but 冇品" 辣著你老兄,我講過,冇人系我辣5著,宜家信啦…
信!冇品吖嘛!連你師叔都 辣著,點到你唔信呀!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-14 22:28
5系學你咁搬龍門打橫行

5系學你咁搬龍門打橫行

我個人好惜緣,5系私怨死牛,你哩句系你見到表面果層,背後個故事非常感人,我系惜緣人,"師叔" 2字 系 題醒 佢2 本是同門 有乜放5底,我 果段時間系 惜私緣 做緊 修鏡人,任務完成,翻正軌惜公緣,繼續軌你9尾,我 公、私並顧,先贏得 你 老兄 尊重,想知後面發生乜事,你私信問下佢2師叔姪,睇下佢地話5話你 ten…

"but 冇品" 辣著你老兄,我講過,冇人系我辣5著,宜家信啦…
信!冇品吖嘛!連你師叔都 辣著,點到你唔信呀!

閘住,我假假地都系個小掌門,5好黐金糠,論背份,高過你老兄師叔輩,論門派宗旨,南轅北,你要拉扯,你2兄弟相稱老兄同你近得多,信仰亦一樣,愛國教宗國人,論 不論 忠 vs 本門 奉 、恕。如果你想借拉扯影射我反骨,只會更加暴露你反骨丑態羞辱老兄恩師在先,死不認錯在後…

3萬

論壇元老

哦!講咁耐對搬龍門打橫行隻字難辯,啃定!

輩份?八十年代搶先食紅糧確是少人能及。

小掌門?哦!金庸筆下全真教丘處機的大弟子尹志平,唔怪之得你惦念小師妹,心懷惡念,字字有骨啦“

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-15 21:12
哦!講咁耐對搬龍門打橫行隻字難辯,啃定!

輩份?八十年代搶先食紅糧確是少人能及。

搬龍門?你5記得我一貫道拿…重末醒啊你

oor,我初代掌門泥 wor,上無師叔,下無師妹,又令你失望law,尹志平 你似D law,你同 老兄兄弟相稱,居然 又 白雪仙 又 野生 DNA 咁 辱沒 掌門

3萬

論壇元老

哦!目中無人!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-6-15 21:32
哦!目中無人!

系 自成一家
你 先系 目中無人